مکان یابی مناطق مناسب جهت جنگلکاری با گونه بنه(Pistacia atlantica) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز شهر ملکشاهی_ استان ایلام)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF01_0818
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1441
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه ایلام
دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه ایلام
دانشجوی دکتری جنگلداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
جنگلها ازمهمترین منابع تجدیدشونده هستند که متاسفانه در کشور ما به دلایل مختلف از جمله مدیریت غیراصولی درمعرض تخریب و نابودی قرار گرفتهاند. یکی از مهمترین راه های احیاء جنگل های تخریب شده، کاشت گونه های درختی مرغوب در این اراضی است. این تحقیق به منظور مکان یابی مناطق مناسب جهت کشت گونه جنگلی بنه و به صورت یک مطالعه موردی در حوضه آبخیز ملکشاهی در شهرستان ملکشاهی از توابع استان ایلام انجام شد. از آنجا که گونه بنه دارای نیاز اکولوژیکی خاصی است، اقدام به شناسایی مهمترین پارامترها برای رشد این گونه درختی گردید سپس برای هر کدام ازاین نیازها یک لایه جداگانه به کمک سامانه های اطلاعات جغرافیایی فراهم شد. بدین منظور نقشه های مدل رقومی ارتفاع،شیب، جهت شیب، بافت خاک، فاصله از مناطق مسکونی، فاصله از جاده، فاصله از آبراهه، تهیه و با تلفیق لایه های ذکر شده در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی نقشه مناطق بالقوه برای جنگل کاری با گونه بنه در منطقه موردمطالعه تهیه گردید، کهسطحی بالغ بر 3852 هکتار از اراضی حوزه آبخیز ملکشاهی استعداد جنگل کاری با گونه بنه را دارا میباشد.کلیدواژه ها
مکان یابی، سیستم اطلاعات جغرافیایی، جنگلکاری، بنه، حوزه آبخیز ملکشاهیمقالات مرتبط جدید
- تاثیرات درمانی زردچوبه در طب سنتی و نوین: شباهتها، تفاوت ها و چالشها
- طراحی، ساخت و ارزیابی ماشین برداشت ردیفی زیره
- بررسیفیزیولوژی - فارماکودینامیک فرآورده های گیاهی در درمان لیکن پالن دهان ی
- A review on the use of artificial intelligence in the ornamental fish
- Study on the correlation Coefficients of morphological traits in Pinto Beans (Phaseolus vulgaris L.) Under salinity and drought stress
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.