تأثیر اثرات فشار، قطر نازل و شرایط هواشناسی بر عملکرد آبیاری بارانی ضربه ای در مناطق بادخیز
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF01_0659
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 821
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم خاک
دانشجوی کارشناسی گروه آمار دانشگاه زابل
کارشناس جهاد کشاورزی جیرفت
دانشجوی کارشناسی ارشد بیابانزدایی دانشگاه زابل
چکیده
این مطالعه آبیاری ضربه ای را تحت شرایط ترکیبی فشار، قطر نازل و شرایط هواشناسی ارزیابی می کند. منحنی شعاعی یک آبپاش به عنوان مثال توزیع رطوبت در طول شعاع رطوبتی با 25 آزمون ارزیابی شد. ضریب یکنواختی کریستیانسن (CUC) و تلفات تبخیر و بادبردگی (Wdel) برای یک سیستم مجموعه ثابت با استفاده از 52 آزمون اندازه گیری ارزیابی شد. منحنی رطوبتی باید در زمانی که شرایط آب و هوایی نرمال (باد آرام) باشد مشخص شود. در بادهای با سرعت خیلی پایین، خصوصا باد غالب که بطور معنی داری باعث تغییر در توزیع منحنی رطوبتی میشود، متوسط برداری سرعت باد (V’)بیان روشن تر و بهتری نسبت به مقدار محاسباتی سرعت (V) دارد. مشخصه منحنی رطوبتی در شرایط داخلی و خارجی در شرایط هوایی با سرعت کمتر از V’< 0.6m.s-1 توصیه می شود. منحنی رطوبتی اغلب تحت تاثیر مدل و نوع آبپاش می باشد. V’ متغیر اصلی بیانی برای CUC می باشد. P نیز اثر قابل ملاحظه ای دارد.V’ متغیر اصلی تشریح دهنده wdel می باشد؛ دمای هوا (T) نیز اثر قابل ملاحظه ای دارد. شبیه سازهای آبیاری بارانی انتخاب نوع سیستم مجموعه ثابت را برای کشاورزان و طراحان و مشاوران ساده می کند. اگرچه کیفیت شبیه سازی عمدتا به منحنی رطوبتی وابسته است.کلیدواژه ها
قطر نازل،عملکرد آبیاری بارانی ضربه ای،در مناطق بادخیزمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.