استخراج پوشش گیاهی از تصاویر Google Earth با روش پسانتشار خطای شبکه های عصبی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
  • کد COI اختصاصی: NACONF01_0057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1353
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید معماریان سرخابی

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئودزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

چکیده

تصاویر چند لایه ی ماهواره های سنجش از دور با قدرت تفکیک پذیری بالا کاربرد وسیعی در سنجش از دور و تشخیص عوارض زمینی در علم ژئودزی دارد. در این مقاله از روش پس انتشار خطای شبکه های عصبی برای تشخیص و جداسازیپوشش گیاهی از مناطق بیابانی، شهری و جاده ای استفاده شده است. ابتدا با انتخاب 15 تصویر تصادفی و رسم هیستوگرام HSV، نمونه های آموزشی الگوریتم فراهم شد. سپس با تعریف 7نرون ورودی، 25 نرون میانی و 2نرون خروجی و 1000 تکرار، شبکه عصبی تکمیل گردید. با استفاده از پرسپترون چند لایه و الگوریتم نظارت شده آموزشی رابطه ی بین پوشش گیاهی و بیابان بر اساس یک رنگ آموزش داده شد . نتایج حاصل از پردازش نشان داد که با افزایش تعداد آموزشها در شبکه عصبی، تفکیک پوشش گیاهی از بیابان و جاده با دقت بالای 90 % امکانپذیر است.

کلیدواژه ها

سنجش از دور، شبکه های عصبی، پوشش گیاهی و بیابان، طبقه بندی،.HSV

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.