مطالعه آزمایشگاهی تاثیر شکست امواج سونامی بر تغییرشکل بستر ساحل
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
- کد COI اختصاصی: NCCPP01_358
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 788
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های دریایی –دانشکده فنی دانشگاه گیلان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های دریایی –دانشکده فنی دانشگاه گیلان
استادیار گروه مهندسی عمران –دانشکده فنی دانشگاه گیلان
چکیده
در این پژوهش به بررسی آزمایشگاهی تاثیر شکست امواج سونامی بر نحوه تغییرشکل بستر ساحل ماسه ای پرداخته شده است . کلیه آزمایش ها در فلوم آزما یشگاه هی درولیک دانشگاه گ یلان با ساحلی به شیب 1:13/83 و پوششی از ماسه درشت دانه با میانگین قطر ذرات0/8d50میلیمتر و وزن مخصوص2/6 تن بر مترمکعب انجام شد. تولید موج در آزمایشگاه مبتنی بر ایجاد اختلاف ارتفاع آب در دو سمت موج ساز دریچه ای و باز کردن ناگهانی دریچه می باشد . چندین موج با مشخصات هیدرودینامیکی تقریبا یکسان ولی با نقاط شکست متفاوت روانه ساحل گردید و تغییرات بستر قرائت گردید. مشاهدات نشان دادند که اندکی پس ازشکست موج ، ذرات بستر معلق شده و فرسایش ساحل آغاز می شود و در هنگام بالارو ی موج ، مقدار قابل توجهی ماسه را به ناحیه خشک ساحل منتقل می کند . در حین پایین روی موج ، جریان برگشت ی که دارایسرعت نسبتا زیاد و جریانی لایه ای است ذرات معلق شده بستر را بسمت دریا حمل کرده و پس از وقوع پرش هیدرولیکی ، رسوب گذاری می نماید. مشاهده شد که میزان انتقال رسوب در اثر جریان برگشت ی نیز قابل توجه می باشد. همچنین نمودارها نشان دادند که عمده فرسایش ساحل در بالای سطح ایستابی دریا و رسوب گذاری در زیر سطح ایستابی بوقوع پیوسته استکلیدواژه ها
موج سونامی، تغییر شکل بستر، انتقال رسوب، موج سازدریچه ای، ماسه درشت دانهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر واقعیت افزوده (AR )، بر تمایل مشتریان به خرید، در صنعتمسکن
- ترسیم و تحلیل شبکه هم رخدادی واژگان حوزه های پژوهشی گارانتی و وارانتی
- موانع موجود در ارگونومی محیط های کاری
- انتخاب بهترین تامین کننده با روش الکتره با موضوع تاب آوریزنجیره تامین
- همسوسازی پروژه و مدیریت منافع با رویکرد کارت امتیازی متوازن (BSC) برای دستیابی به موفقیت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.