پارامترهای موثر بر انتخاب مواد و روش درزگیری ترک های روسازی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
  • کد COI اختصاصی: NCCPP01_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 868
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر خواجه پور

هیئت علمی گروه عمران، دانشگاه زابل، دانشکده فنی مهندسی

احسان شاد

دانشجوی کارشناسی رشته عمران، دانشگاه زابل، دانشکده فنی مهندسی

چکیده

روسازی راه ها به دلیل قرارداشتن در معرض عوامل جوی نیاز به نگهداری مستمر دارند و در صورت عدم توجه به خرابی های آن هرچند جزیی، هزینه های زیادی را به موسسات راهداری تحمیل می نمایند. یکی از خرابی های اجتناب ناپذیر در روسازیها ترک خوردگی است و بی توجهی به آن منجر به تسر یع بیش تر خرابی در سطح رویه روسازی می گردد. مناسب ترین روشی که برا ی نگه داری وضعیت سازه ای یک روسازی ترکخورده به کار می رود درزگیری ترک هاست. درزگیری ترک به عنوان یکی از روش های نگهداری پیشگیرانه به کار می رود. کاربرد روش های نگهداری پیشگیرانه می تواند با ترمیم به موقع خرابی های جزئیی تا 5برابرهزینه های نگهداری در آینده را کاهش دهد. اگر درزگیری با مصالح و تجهیزات مناسب انجام پذ یرد تاثیر زیادی در افزایش عمر روسازی می گذارد لذا انتخاب روش درزگیری و ماده درزگیر سهم عمده ای در موفقیت یا عدم موفقیت روش درزگیری دارد. در این تحقیق سعی شده است تا ضمن تعیین روش درزگیری ترک ها، اطلاعات لازم برای انتخاب روش درزگیری و ماده درزگیر و نیز شرایط جوی اجرای درزگیری داده شود.

کلیدواژه ها

نگهداری پیشگیرانه، مدیریت روسازی، درزگیری ترک، آب بندی ترک، پرکردن ترک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.