لزوم بومی سازی استفاده از مصالح ساختمانی و نتایج حاصل از آن

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
  • کد COI اختصاصی: NCCPP01_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1095
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سینا اتحادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) و دبیر کمیته نظارت عالیه استان

هومن جانفشان عراقی

دکترای رشته مهندسی عمران ، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

پرهام جانفشان عراقی

دانشجوی دکترای رشته مهندسی عمران گرایش زلزله ، معاون امور عمرانی استانداری سمنان

چکیده

عمدتا مهمترین اصل در انتخاب شیوه های گوناگون طراحی یک پروژه عمرانی اطمینان ازبازدهی روش مربوطه پس از احداث ، از نظر کیفی و همچنین دسترسی به مصالح مورد نیاز روش طراحی و ساخت اتخاذشده در منطقه مورد مطالعه می باشد. اهمیت تامین مصالح ساخت یک پروژه عمرانی از نزدیکی منطقه مربوطه ، از آن جهت قابل تاکید است ، که علاوه بر اتمام زودهنگام طرح از نظر زمانی ، هزینه های ساخت نیز به دلییلتقلیل فواصل حمل و سختی تامین آن کاهش می یابد . بنیابراین در اولین نگاه ، اقتصادی بودن استفاده از مصالح بوم آورد ملاکی برای بررسی جزئی تر این موضوع می باشد. در این مقاله قصد داریم با استفاده از روشبررسی میدانی و همچنین مطالعات کتابخانه ای ، ضمن پرداختن به لزوم بومی سازی استفاده از مصالح ساخت ، به نتایج حاصل از آن بپردازیم. در ادامه خواهیم دید ، که ضمن استفاده از مصالح ساخت بومی ، از یکسو کیفیت اجرا ، از سویی کمیت زمانی و از سوی دیگر رسیدن به طرحی اقتصادی مورد حصول واقع می گردد.

کلیدواژه ها

بومی سازی ، مصالح ساختمانی ، پروژه ، هزینه ، مهندسی عمران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.