تاثیر متقابل فن آوری های نوین وHSEبر مخاطرات ساخت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
  • کد COI اختصاصی: NCCPP01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 741
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم جوینده مهر

دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات لرستان

محمدمهدی امیرنیا

دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات لرستان

علی علایی

عضو هیئت علمی، دانشگاه علوم و تحقیقات لرستان

امیر تابان

عضو هیئت علمی، دانشگاه علوم و تحقیقات لرستان

چکیده

دردنیای امروز تحولات سریع تکنولوژیک وتغیر ی و افزایش الگوهای مصرف ، نیازهای سریع تولید را به دنبال دارد. این تحولات پرداختن به موضوعات ایمنی ، بهداشت و محیط زیست را به یکی ازاولویت های جوامع امروز تبدیل نموده استHSEعلمی است که در بر گیرنده سه مفهوم بهداشتhealth)ایمنیsafety)و محیط زیستenvironment)می باشد. در این علم ، توجه به نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی جوامع ، بهبود فرآیندهای کار درراستای تولید و بهره وری بهینه و دقت در موضوعات زیست محیطی به منظور تحقق اهداف توسعه پایدار به عنوان سه اصل مهم جوامع انسانی مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از مسایل مهم در ارتباط با ساختمان آسیب هایی است که چه در حین اجرا و چه بعد از آن به دلیل وقوع حوادث ، ایمنی انسان ها را به خطر می اندازد. حوادث حین کار و یا آسیب های ناشی از حوادث مانند زلزله عمدتا به سقوط مصالح سنگین ساختمانی بر میگردد. لذا سبک سازی ساختمان و استفاده از مصالح نوین و سبک، علاوه بر مزایای اجرایسریع و صحیح از مخاطرات و حوادث ناگهانی میکاهد و در صد این آسیب ها را به میزان حداقل کاهش میدهد. در این مقاله ویژگی های ساخت سنتی و نوین و مخاطرات احتمالی آنها مقایسه گردیده و در انتهامزایای بهره گیری از روشهای ساخت و مصالح نوین در جلوگیری و کاهش آسیب ها و افزایش ایمنی بر شمرده شده است.

کلیدواژه ها

روش ساخت سنتی ، روش ساخت نوین، مصالح سبک ، آسیب ها، افزایشامنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.