مروری بر روشهای مقاوم سازی خاکریزهای پروژه های زیرسازی راه آهن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین
- کد COI اختصاصی: ACA01_364
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1284
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان گروه راه وترابری زنجان ایران
کارشناس ارشددانشگاه بوعلی سینا گروه عمران همدان ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحدجلفا گروه راه وترابری جلفا ایران
چکیده
به طور کلی بهبود پایداری و عملکرد خاکریز می تواند به دو شکل سبب بهبود شرایط گردد؛ بهبود پارامترهای مقاومتی و مشخصه های طراحی مهندسی دارد.تثبیت خاک برای دستیابی به اهداف مختلفی به کار می رود که از آن جمله می توان به بهبود شرایط خاک بسترهای ضعیف و بهسازی لایه های خاکریز اشاره کرد .انتخاب نوع ماده تثبیت کننده به عوامل زیادی از قبیل جنس خاک، شرایط جوی منطقه ، میزان مقاومت و دوام مورد نیاز برای خاک، وفور ماده تثبیت کننده و سهولت استفاده در خاک، خصوصیات ماده تثبیت کننده ،واکنشها، نحوهی عملکرد و محدودیتها و فاکتورهای اقتصادی و محیطی بستگی دارد. علاوه بر این، افزایش هزینهی ساخت راه و راه آهن با توجه به محدود بودن بودجه و سرعت اجرای کار سبب می شود تا مهندسین برای جلوگیری از جابهجایی حجم زیادی ازمصالح، با عمل تثبیت از مواد و مصالح محلی حداکثر استفاده را ببرند. در این مقاله روشهای مختلف مورد استفاده جهت مقاومسازی خاکریزهای راهآهن مورد بحث و بررسی قرار گرفته و با توجه به فاکتورهای مختلف برای هر شرایط، روش مناسب معرفی میگردد.کلیدواژه ها
خاک ، تثبیت ، مقاوم سازی ، راه آهن ، مصالحمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.