بررسی نقش کارافرینی درتوسعه پایدار محصولات گلخانهای منطقه جیرفت و کهنوج
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش منطقه ای چالشها و راهکارهای توسعه در مناطق محروم
- کد COI اختصاصی: KRESEARCH01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقت
دانشیار ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان
چکیده
با وجود تجارب جهانی مفید در زمینه بهرهگیری از کارآفرینی برای توسعه اقتصادی، متأسفانه در کشور ما تاکنون به این مقوله توجه کافی نشده است. این پژوهش باهدف تحلیل نقش کارآفرینی در توسعه محصولات گلخانهای در منطقه جیرفت و کهنوج و همچنین ارائه راهکارهایی برای تقویت کارآفرینی در بخش محصولات گلخانهای با توجه به تجربیات موفق انجام گرفته دراین زمینه صورت گرفت. این مطالعه از نوع تحلیلی بوده وبا استفاده از مطالعات کتابخانهای، اسنادی و همچنین با استفاده از نشریات مختلف داخلی و خارجی و با مراجعه به پابگاههای علمی معتبر اینترنتی دادهها آن جمعآوری شده است. نتایج این پژوهش نشان میدهد در این منطقه کتشهای گلخانهای از جایگاه ویژهای برخوردار است. و طی سالهای اخیر با توجه به برنامهها و سیاستهای دولت و نیز وجود پتانسیل فراوان در منطقه، همواره مورد توجه کشاورزان محلی قرار گرفته و روند رو به رشدی راداشته است، به نحوی که در حال حاضر منطقه جیرفت و کهنوج با دارا بودن بیش از40 درصد از گلخانههای کل کشور در این زمینه دارای رتبه نخست میباشد. کارشناسان بخش کشاورزی بهرهگیری از کشتهای گلخانهای را، با توجه به افزایش 10 برابری عملکرد نسبت به کشت در فضای باز، شیوه مناسب برای تحقق امنیت غذایی میدانند. با این وجود، توسعه واحدهای کشتهای گلخانهای نیازمند افرادی با خصلتهای کارآفرین میباشد، چون کارآفرینی تبدیل ایده نو به محصول و یا خدمات جدید است و مزایای هم چون تسهیل بازاریابی محصولات، ایجاد اشتغال، افزایش بهرهوری،خوداتکایی و رشد اقتصادی در محصولات کشاورزی را به همراه خواهد داشت.کلیدواژه ها
توسعه، محصولات گلخانهای، منطقه جیرفت و کهنوجمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.