بررسی اثرکیفیت حسابرسی بر مذیریت سود
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری, مدیریت مالی و سرمایه گذاری
- کد COI اختصاصی: CAFM02_357
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 800
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اراک
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
از جمله عوامل اساسی در ایجاد تغییرات بنیادی در محیط اقتصادی ایران، می توان عمومی شدن مالکیت بنگاه های اقتصادی، تامین مالی از طریق مشارکت عمومی و خصوصی سازی بخش های دولتی و بنگا ه های اقتصادی را نام برد. در چنین شرایطی شفافیت و کیفیت مطلوب اطلاعات مالی، که پایه و اساس تصمیم گیری های بهینه ی اقتصادی سرمایه گذاران، اعتبار دهندگان و به طور اعم استفاده کنندگان از اطلاعات است، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. حال از یک سو بر اساس تئوری نمایندگی مدیران، نمایندگان سهامداران شرکت بوده و بایستی در جهت منافع آنها عمل نمایند. اما گاهی اوقات مدیران در وضعیت هایی قرار می گیرند که تصمیم هایشان به نفع سهامداران شرکت نبوده و باعث مخدوش شدن گزارش های مالی می شوند و در واقع مدیریت سود زمانی رخ می دهد که مدیران قضاوت خویش را در گزارش گری مالی و در نحوه ی ثبت و گزارش های مالی به صورتی وارد نمایند که تغییر در محتوای گزارش های مالی، برخی از سهامداران را نسبت به عملکرد اقتصادی شرکت گمراه نماید. و از سوی دیگر درست در نقطه ی مقابل، اصولا در یک بنگاه اقتصادی، محیط حسابرسی حاکم، نقش اساسی در جهت به وجود آوردن کیفیت مطلوب اطلاعات مالی ایفا می کند. در واقع حسابرسی میکانیزمی کارا برایی فراهم کردن اطلاعات شفاف و قابل اتکا ایجاد می کند.کلیدواژه ها
کیفیت حسابرسی،مدیریت سودمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.