بررسی اثرات آلودگی های ناشی از کشارگاه های دام و طیور بر سلامت انسان و محیط زیست و راهکارهای کنترل آن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی برنامه ریزی، حفاظت، حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: PCEPSD01_327
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4628
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشگاه ارومیه
استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه ارومیه
چکیده
از آنجا که کشتارگاه ها مهمترین مراکز عرضه کننده گوشت و فرآورده های گوشتی می باشند و وجود آنها در تمامی شهرها امری ضروری و مطقی بوده اما آلودگی هایی که در نتیجه فعالیت آنها به وجود می آیند، قابل چشم پوشی نیستند. این مراکز در کنار عرضه گوشت جوامع بشری، تولید ضایعات، زباله های ناشی از کشتار، پساب ها و سایر آلودگی ها را نیز به دنبال دراند و از آنجا که در اثر کشتارگاه ها سیستم مطلوب برای تصفیه پساب تولیدی و یا امکان فرآوری پساب و مواد زائد وجود ندارد، لذا رهاسازی این مواد در محیط زیست صورت می گیرد. از طرفی، باقی ماندن این مواد زائد در محیط زیست، علاوه بر مخاطرات زیست محیطی که به دنبال دارند منجر به تجمع عوامل بیماری زا و انتقال بیماری می گردند. بنابراین، از آنجا که اثرات نامطولب این آلودگی ها متوجه سلامت انسان ها خواهد بود و هزینه های آتی برای درمان را به همراه خواهند داشت، در این مطالعه سعی شده است ضمن اشاره به مکان مناسب برای احداث کشتارگاه، انواع پیامدهای زیست محیطی آن را نیز مورد بحث قرار داده تا با ارائه راهکارهای مؤثر بتوان راهی را برای کاهش هزینههای پاکسازی محیط و حفظ سلامت محیط زیست و انسان ها فراهم نمود.کلیدواژه ها
سلامت محیط زیست، آلودگی، دام و طیور، کشتارگاه، مخاطرات زیست محیطیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.