شبیه سازی دسته موتورهای لاستیکی با توجه به خواص هایپرالاستیک آن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز
- کد COI اختصاصی: ICICE08_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1226
نویسندگان
کارشناس ارشد ارتعاشات و نویز پژوهشکده زیر سطحی اصفهان
استاد یار دانشگاه صنعتی مالک اشتر شیراز
مربی موسسه آموزش عالی بنیان
چکیده
در این مقاله دسته موتورهای لاستیکی که موتور خودرو را به شاسی متصل می سازد شبیه سازی و تحلیل می شود. هدف از این تحلیل جامع وغیرخطی که به روش المان محدود انجام می گیرد پیش بینی صحیح رفتار سیستم موتور، دسته موتور و شاسی خودروه است. ابتدا مختصری دربارهدسته موتور خودروهای خارج از جاده به دلیل اهمیت این قطعه در آن توضیح داده میشود. در ادامه چگونگی مدلسازی مواد هایپرالاستیک در نرمافزار المان محدود شرح داده می شود و مدل مناسبی برای شبیه سازی دسته موتور مورد نظر به روش منحنی منطبق انتخاب میگردد تا بتوان رفتارلاستیک دسته موتور را که مادهای فراکشسان است به خوبی ارزیابی و شبیه سازی نمود. همچنین در این مقاله به بررسی پارامترهای مؤثر در مدلکردن لاستیک که کاری پیچیده است پرداخته میشود. در پایان نتایج شبیه سازی را با روابط ریاضی مقایسه و تصدیق می گردد. نتایج به دستآمده کمک شایانی به شبیهسازی قطعات پیچیدهای که از لاستیک و فلز تشکیل شدهاند میکند و به سادگی طرز شبیهسازی و تحلیل این گونهقطعات مرکب را که در صنعت هزینههای فراوانی برای آزمایش و ساخت ضربه گیر با سختی مشخص صرف میشود بیان می نماید. همچنین امکانشبیه سازی دینامیکی شاسی که متشکل از موتور و جداساز های ارتعاشی و شاسی است را به روش معادلات حرکت ماتریسی ساده فراهم می نماید.کلیدواژه ها
دسته موتور لاستیکی، رفتار استاتیکی، مدل المان محدود، مدل هایپرالاستیک، تابع انرژی کرنشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل بهره وری انرژی برای سیستم های تهویه با استفاده از مبدل حرارتی
- بهینه سازی چند هدفی شکل دهی انفجاری یک فنجان مربعی از جنس برنج
- Study of mechanical properties and creep behavior of Al ۱۰۵۰/Mg AZ۳۱Bbilayer sheets Experimentally
- بررسی اثرات تغییرات فشار جریان تراکم ناپذیر روی رشد ترک طولی لوله با روش المان محدود
- بررسی تعمیر خطوط لوله گاز درحین بهره برداری با استفاده از روش Composite Wrap
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.