چالش های مدیریت بحران ونقش شایعات پس از زلزله هابا نگاهی به زلزله سال 1389 شهرستان دورود

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران های طبیعی
  • کد COI اختصاصی: INDM05_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 759
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهراب لک

کارشناسی ارشد سازه ومدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد دورود

سیدحسین موسوی ندروند

مربی دانشگاه پیام نور

وحید امیری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود

احمد دالوند

کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات واحد بروجردودانشجوی مرکز پژوهشکده سوانح طبیعی ایران

چکیده

در ساعت 07:22:20 روز 15 آبان ماه 1389زمین لرزه ای به بزرگای 4.7 در مقیاس امواج محلی(ML) در 18 کیلومتری خاور شهرستان دورود از توابع استان لرستان به وقوع پیوست..‬در اثر این زمین لرزه 104 نفر مجروح شدند که به نقل از مسئولین استان حجم خسارات مالی ناشی از زمین لرزه بالا می باشد. در این مقاله سعی کرده ایم به چالش هایی مدیریتی پس از ساعات اولیه وقوع زلزله ونقش شایعات وعدم هماهنگی ها در روند مقابله با بحران های اجتماعی پس از زلزله وبه اقدامات صورت گرفته جهت مقاوم سازی و همچنین مشکلاتی و نکاتی که در مقاوم سازی و بازسازی ساختمانها وجود داشته بپردازیم .

کلیدواژه ها

مدیریت بحران ،کاهش خطر،مقاوم سازی ،زلزله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.