تحلیل پارامتری تاثیرپدیده تاخیر برشی برای اعضای کششی با مقطع ناودانی دوبل با اتصالات جوشی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مصالح ساختمانی و فن آوریهای نوین در صنعت ساختمان
  • کد COI اختصاصی: MTMAYBOD01_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 930
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالله محسن سلطانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

حسنعلی مسلمان یزدی

استادیار گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

میثم ناظریان

فارغ التحصیل مهندسی زلزله- دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

پدیده تاخیر برشی مدت ها ست که در آیین نامه ها مورد توجه قرار دارد لیکن ضوابط آیین نامه ای AISCدر مواردی نظیر اتصالات جوشی ناودانی دوبل رو در رو فرمولی را برای محاسبه ضریب تاخیر برشی ارایه نکرده اند از طرفی نیز فرمول های آیین نامه ریشه در تحقیقات صورت گرفته روی اتصالات پیچی و پرچی داشته و برای ناودانی های تک قابل استفاده هستند و در مورد ناودانی های دوبل با اتصال جوشی به دلیل وجود تقارن و عدم خمش ورق گاست و تمرکز تنش کمتر، به کار بردن آنها با محافظه کاری زیادی همراه خواهد بود. در تحقیق حاضر هدف، بررسی پارامتری پدیده تاخیر برشی در اتصال ناودانی دوبل به ورق اتصال با استفاده از مدل های عددی می باشد.پارامترهای مورد استفاده شامل طول اتصال، خروج از مرکزیت نیروی محوری، طول آزاد گاست و ضخامت آن می باشند. در ادامه نتایج به دست آمده با پیش بینی های آیین نامه AISC-LRFD مقایسه شده و روابط جایگزینی ارائه می شود

کلیدواژه ها

تاخیر برشی، اعضای کششی، شکست مقطع خالص، ناودانی دوبل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.