ارزیابی انواع الگوهای ورودی خودرو به فضاهای امن با استفاده از روش سلسله مراتبی ) AHP
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: فصلنامه انجمن علمی پدافند غیر عامل ایران، دوره: 1، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_APDI-1-1_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1091
نویسندگان
عضو هیئت علمی پژوهشگاه بحرانهای طبیعی ، اصفهان
دانشجو کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه آزاد خمین
پژوهشگر پژوهشکده معماری و شهر سازی دفاعی، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
دانشجوی دکتری عمران - - سازه، دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
حفاظت از زیر ساخت های حیاتی و دستاورد های کشور که با صرف هزینه های بسیار ساخته شده اند ،امری ضروری می باشد، لذا برای کاهش آسیب پذیری زیرساخت ها و سازه های پر اهمیت راهبردی وعملیاتی در برابر خطرات احتمالی ناشی از تهاجم دشمن، معمولاً زیرساختها را به عمق مناسبی از زمین منتقل می نمایند. ضعف اصلی در هدف های مستحکم همچون سازه های امن زیرزمینی در نقاطی مانندورودی ها، خروجی ها و نظایر آن میباشد، زیرا ورودی این تاسیسات زیرزمینی عمیق تنها راه ارتباطی این تاسیسات با سطح زمین می باشد که در صورت شناسایی و مورد هدف قرار گرفتن این ورودیها، نفرات وتجهیزات در این فضاهای زیرزمینی محبوس شده و این تاسیسات کارایی خود را از دست می دهند. این موضوع هنگامی اهمیت بیشتری مییابد که ورودی، مربوط به خودروهای حامل مواد غذایی و مهمات باشد.در این مقاله ابتدا به معرفی انواع الگوهای ورودی و خروجی خودرو پرداخته و سپس به ارزیابی این الگوها با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP خواهیم پرداخت. در مرحله بعد با مصاحبه با افراد خبره درزمینههای پدافند غیرعامل، معماری، عمران و مدیریت ساخت کلیه شاخصهای تاثیرگذار بر انتخاب این الگوهای ورودی استخراج گردیده و در ادامه به منظور نظرسنجی از خبرگان، پرسشنامه ای جهت وزن دهی به شاخصهای موثر و همچنین امتیاز دهی به هر یک از روش ها در معرض دید کارشناسان قرار گرفت. ازطریق بکارگیری روش تصمیم گیری گروهی بر اساس الگوی مقایسات زوجی درجه ضرورت وجودی هر یک از شاخص ها و همچنین روش ها مشخص گردیده است. بر اساس نتایج بدست آمده ورودی ماشین رو باسطح شیب دار بهترین نوع الگوی ورودی به علت عدم وابستگی به انرژیهای الکتریکی، مکانیکی، هیدرولیکی و همچنین سرعت بسیار بالای اجرا نسبت به روشهای دیگر میباشدکلیدواژه ها
دفاع غیر عامل/ورودی/خودرو/فضای امن/تهدید/الگومقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.