روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده از ترنچرهای کششی و سیستمهای کنترل ماهواره ای

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی
  • کد COI اختصاصی: IDNC04_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 786
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عباسیان

مدیر پژوهش و نوآوری شرکت دزنوین صنعت

چکیده

در این مقاله, استفاده از ترنچرهای جدید کششی برای عمق هایی تا 2 متر و عرض تا 40 سانتیمتر برای اولین بار در جهان مورد بررسی و سنجش واقعی قرار گرفته است. در این مقاله خواهیم دید که این ترنچرها که تولید صنعت بومی کشورمان می باشند با سرعتی نزدیک به ترنچر های خودکششی و با دقتی به مراتب بهتر ( در حدود +/-5 میلی متر ) و با مصر ف سوختی در حدود 50 % ترنچرهای خودکششی و در نهایت کارایی به مراتب بالاتر از ترنچرهای خودرو دارند. نکته قابل توجه اینکه این ترنچرها بدون احتساب قیمت تراکتور قیمتی حدود 20 % قیمت ترنچر خودکششی و با احتساب قیمت تراکتور نیو هلند مدل تی 6090 صفر کیلومتر قیمتی حدود 35 % ترنچرهای خودکششی دارند و کاملا تولید داخل بوده و بدون هیچگونه وابستگی به بیگانگان و مستقل از تحریم ها می توانیم اراضی کشورمان را زهکشی و آباد نماییم. نتایج تست میدانی و عملیاتی نشان می دهد که ترنچرهای کششی با اقلیم ایران کاملا سازگار بوده و از آنجایی که در حین طراحی کلیه پارامترهای مورد نیاز اقلیمکشور مورد توجه قرار گرفته اند, به راحتی در شرایط مختلف خاک اعم از سنگلاخ, خاکهای رسی خشک و خاکهایی با تراز آببالا که هنگام حفاری عملا با گل و لای مواجه خواهیم بود به راحتی امکان کار را داراست. در ادامه مقاله به بررسی اجمالیسیستم کنترل ماهواره ای برای ترنچر های کششی و خودکششی خواهیم پرداخت و خواهیم دید که استفاده از سیستم ماهواهای بجای سیستم لیزری موجب کنترل سه بعدی ترنچر, ثبت و ضبط رقوم ارتفاعی و طول و عرض جغرافیایی مسیرهای زهکشی با دقتی حدود +/-5 میلی متر بصورت تفاضلی می گردد. که خود می تواند موجب حذف نقشه برداری اولیه و هزینه های مربوطه و سهولت درسیستم نظارت و امکان کنترل و مدیریت لحظه به لحظه زهکشی توسط اپراتور, نظارت, کارفرما و پیمانکار می باشد.

کلیدواژه ها

زهکشی، ترنچر کششی، ترنچر خودرو، سیستم کنترل ماهواره ای، سیستم کنترل سه بعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.