بررسی عملکرد گیرنده دایورسیتی EGC در کانال های فیدینگ Weibull , Rice

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEE15_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3648
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین صمیمی

گروه مخابرات ، دانشکده برق، دانشگاه تربیت مدرس

پائیز عزمی

گروه مخابرات ، دانشکده برق، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

هنگام بررسی عملکرد گیرنده دایورسیتی EGC روی کانال های فیدینگ مستقل، احتمال خطای بیت به صورت یک سری نامحدود و همگرا قابل توصیف است. تعیین ضرایب این سری نیاز به انجام متوسط گیری های آماری از توابع وابسته به دامنه سیگنال دریافتی دارد. در برخی کانال های فیدینگ این متوسط گیری های آماری دارای جواب بسته بوذه و بر حسب توابع خاص ریاضی قابل توصیف می باشند. اما در برخی دیگر از کانال های فیدینگ، متوسط های آماری مورد نیاز منجر به جواب های بسته نمی گردند. در این مقاله یک روش تقریبی برای محاسبه این متوسط های آماری ارائه شده است. روش پیشنهادی در این مقاله صرفا به میانگین و واریانس دامنه سیگنال دریافتی در کانال فیدینگ نیاز دارد. روش ارائه شده در مقایسه با روش های دقیق موجود دارای حجم محاسباتی پایین تری بوده و با استفاده از آن می توان ضرایب و پارامترهای مورد نیاز برای محاسبه سری احتمال خطا را با روابط تحلیلی ساده ای بیان نمود. همچنین می توان در شرایطی که متوسط ها یآماری دارای جواب بسته نمی باشند. آنها را با روابط تقریبی مناسبی توصیف کرده و در بررسی عملکرد گیرنده EGC مورد استفاده قرار داد.

کلیدواژه ها

فیدینگ Rice ، فیدینگ Weibull ، تکنیک EGC ، سری احتمال خطا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.