روشی جدید برای تنظیم و هماهنگی ناحیههای حفاظتی رله‌های دیستانس در حضور UPFC

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC28_274
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 793
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان شایانی

گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول دزفول، ایران

علیرضا صفاریان

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، ایران

فرزاد رضوی

عضو هیئت علمی دانشگاه تفرش تفرش، ایران

چکیده

سیستم‌های قدرت مدرن امروزی شامل عناصر غیرخطی با رفتارهای بسیار پیچیدهای از جمله ادوات FACTS می‌باشند. این عناصر بر روی امپدانس خطای دیده شده توسط رله‌های دیستانس تأثیر گذاشته وباعث کاهش یا افزایش برد رله‌ها خواهند شد . در این مقاله ، پس ازمدلسازی دینامیکی و تجزیه و تحلیل ریاضی مدل UPFC ، شبکه استاندارد 8 شینه‌ای شامل مدل‌های واقعی عناصر سیستم قدرت از جمله رله‌دیستانس و UPFC، با استفاده‌ از نرم‌افزار PSCAD شبیه‌سازی شده و سپس به بررسی تاثیر UPFC بر عملکرد رله‌های دیستانس پرداخته شده است. پس از به دست آوردن منحنی امپدانسی UPFC در مدت زمان ناحیه‌های اول تا سوم رله دیستانس، می‌توان ناحیه‌های سه گانه رله دیستانس را در حضور UPFC با هم هماهنگ نمود. با اعمال روش پیشنهادی برای یک رله، صحت عملکرد رله با استفاده از روش پیشنهادی نشان داده شده است

کلیدواژه ها

UPFC دیستانس؛ افزایش برد؛ کاهش برد ؛

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.