تست کارایی نرم‌افزار مدیریت داده در زیرساخت اندازه‌گیری هوشمند (AMI) منطبق بر طرح فهام

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC28_243
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 786
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهشید هلالی مقدم

گروه پژوهشی کامپیوتر پژوهشگاه نیرو تهران، ایران

فرزانه مرتضوی

گروه پژوهشی کامپیوتر پژوهشگاه نیرو تهران، ایران

هادی مدقق

سازمان بهره وری انرژی ایران تهران، ایران

چکیده

زیرساخت اندازه‌گیری هوشمند (AMI) از جمله مهم‌ترین زیرساخت‌های الکتریکی و اطلاعاتی در صنعت برق می‌باشد. از این رو اطمینان از عملکرد صحیح و کارایی مطلوب اجزای آن در شرایطمختلف از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار است. یکی از اجزای اصلی زیرساخت اندازه‌گیری هوشمند، سیستم نرم‌افزاری مدیریت داده (MDM) می‌باشد. از جمله آزمون‌های مهم جهت سنجش کیفی عملکرد سیستم‌های نرم‌افزاری، آزمون کارایی است. آزمون کارایی چگونگیعملکرد سیستم از نظر معیارهای مرتبط با کارایی مانند سرعت، میزان تحمل‌پذیری خطا، بازده و زمان پاسخ به کاربر را مورد سنجش قرار می‌دهد. انجام آزمون کارایی دارای نیازمندی‌های خاص و مراحل پیش‌نیاز مشخصی می‌باشد. این آزمون در قالب آزمون‌های بار و فشار، جهت سنجش میزان برآوردن معیارهای کارایی توسط سیستم در دو حالت نرمال و تحت فشار اجرا می‌شود. در این مقاله، فرایند جامعی جهت تست کارایی سیستم نرم‌افزاری مدیریت داده (MDM) در AMI، با توجه به معماری‌های مختلف سیستم AMI، مبتنی برمعیارهای ارزیابی کارایی طرح فهام ارائه و روند کامل اجرای آزمون کارایی همراه با مراحل پیش‌نیاز آن، پارامترها و حالت‌های آن جهت اجرا بر روی سیستم نرم‌افزاری MDM تشریح شده است. در زیرساخت اندازه‌گیری هوشمند (AMI)، بار اعمالی به سیستم بر اساس تعداد کنتورهای متصل شده به آن و معیارهای ارزیابی کارایی مبتنی بر زمان لازم برای انجام تراکنش‌های مهم در سیستم مانند قرائت از راه دور، قطع و وصل از راه دور، تغییر تنظیمات کنتورها از راه دور و... می‌باشد

کلیدواژه ها

زیرساخت اندازه‌گیری هوشمند؛ نرم‌افزار مدیریت داده؛ آزمون کارایی؛ آزمون بار؛ آزمون فشار؛ طرح فهام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.