بررسی و اولویتبندی الزامات پیادهسازی مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار در سازمانهای دولتی ایران (مورد مطالعه: شرکت برق منطقهای تهران)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC28_220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1351
نویسندگان
دفتر سازماندهی و بهبود روش ها- معاونت منابع انسانی شرکت برق منطقه ای تهران تهران- ایران
دفتر سازماندهی و بهبود روش ها- معاونت منابع انسانی شرکت برق منطقه ای تهران تهران- ایران
کارمند بازنشسته معاونت طرح و توسعه شرکت برق منطقه ای تهران تهران- ایران
چکیده
یکی از ویژگیهای محیط امروزی، افزایش سطوح رقابت است. مؤسساتی که خواهان افزایش سهم بازار خود و کسب سود و منافع هستند، باید خود را با تغییرات محیط موجود وفق دهند. از اینرو، تغییرات بسیاری در روشهای کسب و کار در حال شکلگیری است. یکی از آنها، مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار است که به عنوان بازاندیشی اساسی و طراحی دوباره بنیادی فرآیندهای کسب و کار، بهمنظور بهبود چشمگیر معیارهای عملکرد امروزی، تعریف شده است. از سوی دیگر، پیادهسازی و بهرهبرداری از پروژههای این چنینی که با ویژگیهای فردی، رفتاری و فرهنگی مشارکت کنندگان و کاربران همراه خواهد بود، معمولاً چالشهایی را در کسب موفقیت اجرا به دنبال دارد و شناسایی الزامات اجرایی پروژه مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار، قبل از آغاز، میتواند کمک شایانی را به بهبود عملکرد و بهرهوری بالاتر سازمان نماید. بنابراین، در این مقاله تلاش بر این است تا به ارایه مختصری از مفاهیم و تاریخچه مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار پرداخته شود؛ در گام بعدی، متدولوژی پژوهش، یافتهها و نتایج حاصل از تحلیلهای صورت گرفته دادههای جامعه مورد مطالعه- شرکت برق منطقهای تهران - به کمک آزمونهای آماری t تک نمونهای و رتبهبندی فریدمن ارایه میشود و در انتها، پیشنهادها و راهکارهای اجرایی و سازنده برای اجرای هر چه بهتر پروژه مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار در اختیار مقامات و مسؤولین شرکت مورد مطالعه قرار میگیردکلیدواژه ها
فرآیندها، مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار، الزامات، شرکت برق منطقهای تهرانمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.