طراحی و شبیهسازی تکنولوژی MPLS بر روی بستر فیبر نوری جهت شبکه انتقال داده شرکت برق منطقهای اصفهان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC28_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1803
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای اصفهان ایران- اصفهان
شرکت برق منطقه ای اصفهان ایران- اصفهان
شرکت برق منطقه ای اصفهان ایران- اصفهان
شرکت برق منطقه ای اصفهان ایران- اصفهان
چکیده
امروزه رشد و توسعه صنعت برق درکشور با توسعه ارتباطات مخابراتی همراه است. توسعه شبکه های مخابراتی مبتنی بر IP علیرغم تمامی محاسنی که داراست، همواره با چالشهایی همراه است. شبکه زیرساخت مخابرتی در شرکت برق منطقهای اصفهان نیز از این چالشها به دور نبوده است. زیرساخت مخابراتی فعلی در شرکت برق منطقهای اصفهان شامل یک گذرگاه مشترک میباشد که همگی ارتباطات از طریق آن، بدون هیچگونه اعمال مهندسی ترافیک و سیاستهای کیفیت سرویس صورت میگیرد. با توجه به توسعه روزافزون شبکه تولید، انتقال وتوزیع نیرو و متعاقبا شبکه مخابراتی مربوط به آن، اعمال سیاستگذاری صحیح در جهت توسعه شبکه مخابرات با به کارگیری تکنولوژی مناسب که پاسخگوی نیازمندیهای صنعت برق باشد یک امر مهم و گریزناپذیر میباشد. توسعه شبکه مخابراتی با بستر فیبر نوری OPGW و به کارگیری تکنولوژی SDH در آن با چالش چگونگی اعمال سیاست بر نحوه مسیریابی مابین کاربرهای مختلف همراه است. امروزه نحوه طراحی مسیریابی شبکههای مخابراتی بزرگ با به کارگیری تکنولوژی MPLS یکی از پرطرفدارترین طراحیها به شمار میرود. چرا که به کارگیری این تکنولوژی طراحان شبکه را قادر میسازد تا به ایجاد انواع شبکه VPN از نوع لایه 3 و 2 بپردازند. همچنین ایجاد مهندسی ترافیک در شبکههای مبتنی بر MPLS برای طراحان درچنین شبکههایی آسانتر میباشد. این مقاله نشان میدهد چگونه به کارگیری تکنولوژی MPLS در مقابل تکنولوژی MPLS در مقابل تکنولوژی IP سنتی پارامترهای ترافیکی را در شبکه برق منطقهای اصفهان بهبود میبخشد. همچنین با پیادهسازی این شبکه، ایجاد سرویسهایی VPLS و توسعه آن، که هم اکنون امکان ایجادشان فقط ازطریق سیستمهای SDH آلکاتل میسر است نیز امکانپذیر میباشدکلیدواژه ها
VPN ، Jitter ، ISA ، MPLS ، VOIPمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.