طراحی شرایط فرآیند ساخت و بررسی تأثیر آن بر خواص نمونه‌های پیش‌آغشته مورد استفاده در کامپوزیت پره توربین بادی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC28_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 672
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرنوش هور

گروه پژوهشی مواد غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران، ایران

سانیا رضانژاد

گروه پژوهشی مواد غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران، ایران

حمزه جودت

گروه پژوهشی مواد غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران، ایران

چکیده

مواد بکار رفته در پره‌های توربین بادی از کامپوزیت‌ها به صورت چندین لایه پیش آغشته که ردهای از مواد پیشرفته هستند، تولید می گردند خصوصیات یک پیش آغشته علاوه بر آنکه به نوع تقویت کننده و نحوه آرایش و چیدمان آنها بستگی دارد، به جنس ماتریس، نوع سیستم پخت و هم چنین شرایط فرآیندی نیز وابسته می‌باشد. در این مقاله پس از بررسی و مطالعه در خصوص خواص و ویژگی‌های تقویت‌کننده‌ها و رزین‌های قابل استفاده به عنوان ماتریس اصلی پیش آغشته مد نظر و انتخاب فرمولاسیون مناسب، طراحی را شرایط فرایند ساخت پیش آغشته صورت گرفته و پس از آن با انجام آزمون‌های مناسب، ارزیابی خواص نمونه‌های پیش‌آغشت‌ها نجام گرفت. نتایج نشان داد که در صورت استفاده از روش محلولی در تهیه نمونه‌های پیش آغشته با در نظر گرفتن 32 % وزنی رزین اپوکسی و 68٪ الیاف شیشه E، سیستم پخت انیدریدی و طراحی، شرایط فرآیندی در دمای 110 درجه سانتی‌گراد به مدت زمان 10 دقیقه و اعمال خلاء حین فرآیند شکل‌دهی نمونه‌ها می‌توان به خواص فیزیکی مطلوب دست یافت. هم چنین در صورت نگهداری نمونه‌های ساخته شده در دمای یخچال ( 5 درجه سانتی‌گراد) و فریزر( 10 - درجه سانتی‌گراد) در ظرف خلاء، می‌توان به میزان قابل توجهی از روند تغییرات ناگهانی در خواص ممانعت به عمل آورد که این خود به عنوان رفع لزوم نگهداری نمونه‌های پیش‌آغشته در دماهای بسیار پایین (در حدود 18- درجه سانتی‌گراد) و به مدت زمان کوتاه (در حدود 2 ماه) کمک به سزایی می‌نماید

کلیدواژه ها

پیش آغشته، کامپوزیت، پره توربین بادی، فرآیند ساخت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.