بررسی و مقایسه چند روش کشف منبع در گرید

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش منطقه ای برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: MARAGHEH01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 904
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا سرمستی

مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای سماء مراغه

سولماز نوبهاری

مدرس موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز

پریسا طباطبایی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

مینا جهانزاد سعد آباد

دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران مراغه(فاطمه الزهراء (س))

چکیده

محیط گرید یک محیط پویا می باشد بطوریکه منابع به آسانی می توانند به سیستم متصل شده و از آن جدا شوند. لذا الگوریتم کشف منبع پویا و مناسبی باید وجود داشته باشد تا کاربران از منابع توزیع شده در سطح سیستم به آسانی استفاده کنند. در چنین محیط پویا و وسیعی الگوریتم کشف منبع باید کارایی داشته باشد که با ترافیک کم و بدون مراجعه به گره های اضافی و در زمان کوتاهی، منابع مورد نیاز کاربران را کشف کند. راهکار مورد نظر می بایستی پویایی سیستم را در نظر بگیرد و منابع باید بتوانند به راحتی به سیستم وصل شده و از آن جدا شوند. روش های کشف منبع در یکی از سه دسته متمرکز، منبع وفاز سوم استفاده از منبع انتخاب شده. در این مقاله به بررسی الگوریتم های مدل همتا به همتای سه لایه ای، مدل همتا به همتای LC-Tree و مدل مبتنی بر ساختار درختی و بیان مزایا و معایب هر کدام پرداخته ام .

کلیدواژه ها

کشف منبع، کشف منبع پویا، محیط گرید و مدیریت منبع :

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.