چگونگی شکل گیری شهر خلاق با بررسی تاثیر محیط بر انسان نمونه موردی: بوستان حضرت ابراهیم شهر تهران (پارک آب و آتش)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی انسان گرا
- کد COI اختصاصی: NCAU01_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1387
نویسندگان
کارشناسی ارشد طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
چکیده
در نگاهی به جوامع مدرن امروزی می توان خلاء جایگاه خلاقیت را به وضوح مشاهده کرد.خلاقیتی به مفهوم گذر از چارچوب های تعیین شده وبیان تعاریفی جدید و متفاوت از مسائل دنیای امروزی.برای تعریف خلاقیت در قالب شهر قرن 21 ، می توان فضایی را در نظر گرفت که خلاقیت در آن رخ داده و این خلاقیت توسط شهروندان آن صورت می گیرد.به بیان دیگر در شهر خلاق آدم های عادی می توانند کارهای فوق العاده ای انجام دهند، فقط به شرطی که فرصت و فضای مناسب و کافی در اختیار داشته باشند. فضاهای عمومی مطلوب نقش مهمی در شکوفایی این خلاقیت وایجاد فرصت به عنوان ابراز آن دارد. در این مقاله سعی بر آن است که به روش توصیفی-تحلیلی و با بررسی فضاهای عمومی و خصوصیات انسان ، فضاهای شهری مطلوب را برای سوق دادن ذهن انسان به سوی فعالیت و پرورش شهروندان خلاق نشان دهد. بدین جهت در راستای دستیابی به شهر خلاق، مؤلفه های فضای عمومی که در شکل گیری خلاقیت توسط انسان عادی موثرند تصویرمی شود و نشان داده خواهد شد که هر انسان عادی می تواند در شکل گیری یک شهر خلاق مؤثر واقع شود.کلیدواژه ها
شهرخلاق،فضای عمومی،شهروندان خلاقمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.