معرفی جاذبه های گردشگری و انسان شناسی برای ایجاد زمینه ای نو در توسعه ی روستایی (نمونه ی موردی روستای زآلواب ازتوابع استان کرمانشاه)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 739
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CTHG01_117
تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1393
چکیده مقاله:
گردشگری موضوعی است بسیار عمیق که با رشته های مختلف علوم انسانی مخصوصاً مردم شناسی گره خورده است. صنعت گردشگری از ارکان مهم و راهبردی در توسعه ی فعالیت های اقتصادی در هر کشور به شمار می آید. بسیاری از برنامه ریزان و طراحان سیاست در صنعت گردشگری، به گردشگری روستایی و نقش آن در توسعه ی مناطق، نگاهی ویژه و خاص د اشته اند. آگاهی از شیوه ی زندگی و سنت های محلی و بومی از کار کردهای دیگر گردشگری و مردم شناسی است. با توجه به اهمیت بالای این موضوع باید به معرفی هر چه بیشتر روستاهای مهم و دارای قابلیت بالای گردشگری پرداخت و به پتانسیل های موجود در سطح این روستاها اشاره نمود. با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در جهان امروزی و توسعه ی صنایع مدرن و ماشینی، بی شک باید این انتظار را داشت که محیط بکر روستا در آینده یی نه چندان دور به مقصد اصلی حضور گردشگر تبدیل شود. با توجه به این مسئله بر آن شدیم تا در این مقاله به شناسایی و معرفی روستای زآلواب بپردازیم که این موضوع می تواند به رشد گردشگری روستایی کمکی هر چند ناچیز بنماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی فتاحی دارنی
مدرس رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد مثراث بیستون
مقداد عمرانی
مدرس رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد میراث بیستون
زینب صحراگرد
مدیری گروه رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد میراث بیستون
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :