بررسی نقش رسانه های جمعی در توسعه گردشگری شهر ساری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت گردشگری ،طبیعت گردی و جغرافیا
  • کد COI اختصاصی: CTHG01_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2099
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحمید حسینی ماچک پشتی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریز توریسم دبیر آموزش و پرورش

اسدالله دیوسالار

استادیار جغرافیای برنامه ریزی شهری و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

مصطفی معلمی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران

علیرضا یزدانی

کارشناسی ارشد جغرافیا برنامه ریزی توریسم دبیر آموزش و پرورش

چکیده

صنعت جهانگردی و مسافرت به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد اشتغال زایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی می دانند. رسانه های جمعی به عنوان بخشی از فرایند ارتباطات جهانی نقش اساسی در ایجاد شناخت و توسعه جهانگردی در میان ملت ها ایفا خواهد کرد. با تغییرات فن آوری و اجتماعی که به وجود آمده است مسافرت نیز متحول شده و به صورت نوعی سرگرمی قابل دسترس و مورد قبول درآمده است که می تواند تجربیات ارزنده ای را به مسافران ارائه دهد. این پژوهش با توجه به عنوان آن «بررسی نقش رسانه های جمعی در توسعه گردشگری شهرساری» از لحاظ ماهیت، توصیفی- تحلیلی و با توجه به هدف، کاربردی می باشد. جامعه آ»اری، حجم نمونه و شیوه نمونه گیری کلیه کارکنان سازمان جهانگردی شهرستان ساری و کارشناسان مطبوعات و رسانه های جمعی و همچنین کارکنان میراث فرهنگی شهرستان ساری و عموم مردم در دسترس به تعداد 850 نفر می باشد. حجم نمونه آ»اری با توجه به جدول کرجسی مورگان تعداد 264 نفر می باشند که به صورت تصادفی انتخاب می شوند. در انی تحقیق جهت تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آماری شامل: آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است. در آمار توصیفی از ابزار هایی مانند: تنظیم جدول، رسم نمودارها، محاسبه درصدها در آمار استنباطی جهت تعمیم نتایج از نمونه به جامعه از آزمون t با استفاده از نرم افزار spss، بهره گرفته شده است. نتایج پژوهش اینکه رسانه های جمعی و بروشورهای تبلیغاتی در فرهنگ و توسعه گردشگری شهرستان ساری موثر بوده است.

کلیدواژه ها

رسانه های جمعی، گردشگری، توسعه، شهرساری، spss

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.