کاربرد ICT در گردشگری و تاثیر آن بر ساختار بازار و کانال های توزیع در گردشگری
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: TGES01_400
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1692
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد بازاریابی گردشگری دانشگاه علامه طباطبائی تهران
چکیده
امروزه گسترش سریع فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) ساختارهای صنعت گردشگری را در سراسر جهان تغییر داده است. ابزارهای الکترونیکی و اینترنت در تمام زنجیره توزیع خدمات گردشگری مانند خطوط هوایی، موسسات مهمان پذیری، گردانندگان تور، آژانس های مسافرتی و ... تغییرات شگرفی ایجاد کرده است. روش تحقیق در این مقاله، توصیفی – تحلیلی است و ابزار گردآوری اطلاعات، کتابخانه ای – اسنادی است. این تحقیق بر سه بخش استوار است: بخش اول، کاربردهای ICT در گردشگری را بررسی می کند و نشان داده می شود که ICT به صورت اینترانت، اکسترانت و اینترنت در موسسات گردشگری کاربرد دارد. بخش دوم تغییراتی را که به وسیله ICT در ساختار کانال های توزیع در گردشگری ایجاد می شود، بررسی می کند. ICT منجر به کاهش روابط عمودی، افزایش روابط افقی و افزایش شدت روابط در میان توزیع کننده ها می شود. بخش سوم نشان می دهد که تغییرات ایجاد شده به وسیله فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در تولید و توزیع و بازار محصولات گردشگری، به دو صورت تغییر در فرآیندهای تولید و توزیع و تغییر در مشارکت مصرف کنندگان می باشد. در بخش آخر مقاله، مسائل و مشکلات توسعه ICT در صنعت گردشگری ایران بیان شده و راهکارهایی برای حل این مسائل و مشکلات ارائه شده است.کلیدواژه ها
صنعت گردشگری، گردشگر، ICT، کانال های توزیع، اینترنتمقالات مرتبط جدید
- Comparative Analysis Among UNESCO World Heritage Archaeological Sites , case study Takht-e-Soleyman
- بررسی تطبیقی نقوش سماوی هنر ایران قبل از اسلام و هند باستان
- KPI-Driven Strategies for Enhancing Water-Based Recreation and Sports Tourism
- Measuring Arba'een Pilgrimage Tourism Success: A Comprehensive Analysis of the Top ۱۰۰ KPIs
- Optimizing Service Standards in Seafood Tourism: A KPI-Driven Approach
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.