تحلیل جایگاه اکوتوریسم ساحلی چابهار در گردشگری ایران

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: TGES01_195
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید حیدری مکرر

استادیار گروه جغرافیا دانشگاه زابل

مهدیه پورجعفرآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستائی

فاطمه پورابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستائی

صلاح الدین رحیم زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستائی

چکیده

در جهان علمی امروز، اکوتوریسم به عنوان شاخه ای نوپا از توریسم مطرح شده که از جنبه های اقتصادی، زیست محیطی و فرهنگی قابل بررسی می باشد که نظر بسیاری از دانشمندان محیط زیست و جغرافیا را به خود معطوف کرده است. اکوتوریسم ساحلی در منطقه چابهار با توجه به شکنندگی محیط از نظر خشکی، آب و هوا، نزدیکی به خط استوا، وجود جاذبه های بکر و دیدنی و وجود بازار آزاد این منطقه قابل بررسی می باشد. هدف پژوهش در این تحقیق معرفی جاذبه های اکوتوریستی و بررسی اثرات مثبت و منفی گردشگری طبیعی این منطقه است. روش بکاررفته در این تحقیق توصیفی – تحلیلی، کتابخانه ای و میدانی می باشد و در پایان، یافته های تحقیق حاکی از آن است که در این منطقه با توجه به جاذبه های گردشگری متنوع، می توان ظرفیت اکوتوریسم ساحلی را با رعایت ضوابط و استانداردهای بین المللی بالا برد.

کلیدواژه ها

اکوتوریسم ساحلی، جاذبه ها، طبیعت، چابهار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.