سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران
کد COI مقاله: NCMII01_358
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 605
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استخراج چهره عدم وابسته به چرخش با شبکه های عصبی در نرم افزار matlab
چکیده مقاله:
چهره اولین و مهمترین عامل توجه در تعاملات انسانی است و درحوزههای مختلف و برای سالهای متمادی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته است. چهره اطلاعات مهمی از شخص مانند سلامتی، وضعیت روحی و ... را در بردارد و هر فرد با توجه به این اطلاعات با افراد دیگر تعامل میکند. انسانها در تحلیل و تفسیر چهره مهارت و تخصص خاصی دارند به همین ترتیب تحلیل چهره در ارتباط انسان و ماشین نقش مهمی دارد و در این راستا حوزه های تحقیقاتی مختلفی گشوده شده است، از این دست می توان حوزههای تایید هویت، تشخیص جنسیت و بازشناسی چهره را نام برد. بدیهی است که اولین مرحله از پردازش چهره آشکارسازی مکان چهره در تصویر موجود است. با وجود این، در بسیاری از تحقیقات در زمینه بازشناسی چهره فرض شده است که مکان و ابعاد چهره در تصویر معلوم است به همین دلیل حوزه آشکارسازی چهره چندان عمیق مورد توجه قرار نگرفته و پژوهشهای انجام شده مربوط به چند ساله اخیر است.
کلیدواژه ها:
چهره, شبکه عصبی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/247852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی بربران، سیاوش و خلیلی دیزجی، نوید و یثربی، بهزاد،1392،استخراج چهره عدم وابسته به چرخش با شبکه های عصبی در نرم افزار matlab،کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/247852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، حسنی بربران، سیاوش؛ نوید خلیلی دیزجی و بهزاد یثربی)
برای بار دوم به بعد: (1392، حسنی بربران؛ خلیلی دیزجی و یثربی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مزیتهای فنی و اقتصادی انرژی خورشیدی و انرژی بادی
- رابطه بین چشم انداز زمانی و تاب آوری تحصیلی با اهمال کاری تحصیلی دانش آموزان
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.