بررسی تجربی انتقال حرارت جابه جایی ترکیبی در یک کانال استوانه ای حلقوی شیب دار (متمایل) حاوی ماده متخلخل

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: NCMII01_339
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 890
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساعد مهدی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

حسین شکوهمند

استاد گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مکانیک دانشگاه تهران

محمد نیکیان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

علی عابد

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

چکیده

هدف از این مقاله بررسی تجربی انتقال حرارت جابه جایی ترکیبی در یک استوانه حلقوی حاوی ماده متخلخل می باشد و اینکه تغییر زاویه این سیلندر استوانه ای چه تاثیری بر انتقال حرارت دارد. همچنین حضور ماده متخلخل و تاثیرات آن بر انتقال حرارت ومیزان افت فشار ناشی از آن نیز مورد بررسی قرارگرفته است. منطقه مطالعاتی شامل دو عدد کانال استوانه ای به قطرهای و می باشد. کانال کوچکتر به گونه ای در کانال بزرگتر نصب شده است که محور هر دو استوانه بر روی یک خط قرار گرفته است. جریان هوا از بین این دو استوانه و از بالا به پایین جریان دارد . برای اندازه گیری دمای سطوح داخلی و خارجی استوانه حلقوی ، تعدادی سنسور دما بر روی سطح درونی استوانه داخلی و سطح بیرونی استوانه خارجی قرار داده و همچنین دو سنسور نیز در قسمت ورودی و خروجی کانال برای اندازه گیری دمای هوای ورودی و خروجی نصب کرده ایم. استوانه بیرونی با جریان الکتریکی یکنواخت به صورت شار ثابت گرم شده و سطح بیرونی آن عایق کاری شده است. با اندازه گیری دما در طول محور استوانه، مقادیر عدد ناسلت محلی و متوسط را محاسبه کرده ایم. در پایان نیز نتایج حاصله را با نتایج کارهای انجام شده توسط دیگران مقایسه کرده ایم

کلیدواژه ها

بررسی تجربی، انتقال حرارت جابه جایی ترکیبی، استوانه حلقوی عمودی، ماده متخلخل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.