تحلیل شیکدان الاستیک لوله دارای ترک نیم بیضوی سطحی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: NCMII01_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 808
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ، دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشیار، گروه مهندسی مکانیک دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
در این مقاله بار شیکدان الاستیک لوله دارای ترک تحت فشار داخلی و گشتاور خمشی با استفاده از روش اجزاء محدود ارائه شده است. روش ارائه شده شامل یک روش دو مرحلهای از جمله یک تحلیل عمومی و یک تحلیل محلی است. در تحلیل شیکدان عمومی از قضیه ملان بدون در نظر گرفتن ترک استفاده شده است، در حالیکه در شیکدان محلی مفهوم ضریب شدت تنش درون ناحیهی نزدیک ترک بکار برده شده است. این روش با استفاده از قابلیت کدنویسی نرم افزار اجزای محدود انسیس انجام شده است. در این مقاله دو مورد ترک در نظر گرفته شده است: 1) ترک نیمبیضوی طولی واقع بر سطح داخلی لوله و 2) ترک نیمبیضوی محیطی واقع بر سطح خارجی لوله. اثرات هندسهی لوله و ترک از جمله نسبت شعاع داخلی به ضخامت لوله، عمق نسبی ترک و نسبت منظر ترک بر بار شیکدان بررسی شده است. برای اعتبار سنجی روش حاضر، فشار شیکدان لوله جدار ضخیم با ترک سطحی به دست آمده و نتایج در مقایسه با نتایج موجود در منبع ، انطباق قابل قبولی را نشان داده است. نتایج تحلیل حاضر برای لوله دارای ترک نشان میدهد که با افزایش طول و عمق ترک محدودهی ایمن بار شیکدان کاهش می یابد.کلیدواژه ها
لوله جدار ضخیم، شیکدان الاستیک، ترک نیم بیضوی، تحلیل اجزای محدود، قضیه ملانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.