سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: NSBDIAE02_049
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 543
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مراحل مدیریت اجرایی آگروافرستری و نقش آن در حفظ تنوع زیستی
چکیده مقاله:
آگروفارستری شامل ترکیبی از درختان، گیاهان زراعی و دام های اهلی که جهت تولید غذا، منافع بهینه، پایداری منابع، خواست ها و یا مجموعه ای از این اهداف اداره می شوند. نتایج اثرات متقابل بیولوژیکی باعث بوجود آمدن مزیتهای جندگانه مانند تنوع منابع درآمدزا، افزایش تولیدات بیولوژیکی، بهبود کیفیت آب و تداوم بقای بشر و حیات وحش و غیره می گردد. این فعالیت دارای ویژگی هایی از ج مله ارادی بودن متمرکز بودن، اثرات متقابل و تلفیقی بودن است و برای مدیریت و طراحی و گسترش لازم است مراحل تعیین اهداف اولیه و اولویت بندی آنها، ارزیابی امکانات موجود، تشخیص و شناسایی مناطق مناسب برای انجام عملیات گسترش آگروفارستری، تعیین و تشخیص نوع استفاده های طرح مورد نظر، بکارگیری ایده های مطرح شده در روش آموزشی طوفان اندیشه (Brian- storm) را مد نظر قرار داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NSBDIAE02_049 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/245967/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امین پور، محمد و کلاهی، مهدی و حسینی، حمیدرضا،1391،مراحل مدیریت اجرایی آگروافرستری و نقش آن در حفظ تنوع زیستی،دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست،ارومیه،https://civilica.com/doc/245967
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، امین پور، محمد؛ مهدی کلاهی و حمیدرضا حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1391، امین پور؛ کلاهی و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
- استفاده از ضایعات پوست چوب، خاک اره و الیاف های ریز در تولید هیزم شومینه
- نقش تحقیقات در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی (زعفران و خشکبار)
- نقش تحقیقات و واحدهای تحقیق و توسعه در ارتقای سطح فن آوری و سازگاری ماشین های کشاورزی با شرایط ایران
- بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.