تاثیر توسعه بانکداری الکترونیکی بر جذب منابع و رضایتمندی مشتریان در بانک شهر

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
  • کد COI اختصاصی: MBMCONF01_205
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1156
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان بخارائیان

عضو باشگاه پژوهشگران جوان کارشناس اموربانکی ،بانک شهر

ناصر سفری جویباری

کارشناس ارشد، رشته مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد.

محسن جعفری

کارشناس اعتبارات بانک شهر

جلال زیرک

کارشناس امور بانکی بانک شهر

چکیده

توسعه وکاربرد فناوری اطلاعات درحوزه های مختلف به ویژه درحوزه بانکداری،حاصل قابلیت های فناوری های اطلاعاتی است که امروزه در دنیای کسب وکار بااقبال فراوان روبرو شده است.انسان هزاره سوم درتلاش است باشتابدادن به روند توسعه و کاربری فناوری اطلاعات دربخش های مختلف نظام اجتماعی ازالگوی سنتی فاصله گرفته والگوی جدید متناسب باالزامات عصر اطلاعات ایجاد کند.بانک شهر هماننداکثر تامین کنندگان خدمات نظام هایبانکی طی دهه های اخیر به سرعت به سمت سرمایه گذاری بروی فناوری های نوینارائه خدمات به مشتریان ،به عنوان راهی برای کنترل هزینه ها ،جذب مشتریان جدید وتحقق انتظارات مشتریان روی آورده است واستفاده از اینفناوری ها )بانکداری اینترنتی ،بانکداری تلفنی،ماشین های خودپرداز و....( را به عنوان یک ضرورت راهبردی رادستورکار خود قرار داده است.مشتری،رمز موفقیت هرسازمان وهرگونه فعالیت تجاری اقتصادی می باشد. سازمانی که یکی ازاهداف عملی خودرا ارائه خدمات مناسب برپایه انتظارات ونیازهای مشتری طرح ریزی نموده باشد،می تواند با تکیهبرسایراصول تجارت،سازمان موفقی باشد. پژوهشحاضر به دنبال بررسی رابطه بین بانکداری الکترونیکی با جدب منابع و رضایتمندی مشتریان در بانک شهر می باشد جامعه اماری تحقیق شامل کلیه مشتریان بانک شهر در سرپرستی منطقه 5 تهران می باشد کهبا توجه به فرمول کوکران 653 نفر در نظر گرفته شده اند. روش نمونه گیری به صورتتصادفی ساده می باشد .ابزار گرداوری پرسشنامه استاندارد می باشد که از روایی لازم برخوردار بوده و پایایی ان بر اساس ضریب الفای کرونباخ محاسبه گردید. به منظور بررسی رابطه ها از ازمون اسپیرمن و رتبه بندی فریدمن استفاده شده است.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیکی،جذب منابع،رضایتمندی مشتری،بانک شهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.