بررسی اثر تیمارهای آب و نیتروژن بر عملکرد و خصوصیات رویشی پنبه
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
- کد COI اختصاصی: SSCI10_525
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1211
نویسندگان
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
چکیده
در مناطق پنبه کاری استان اصفهان پس از تامین آب مورد نیاز گیاه از طریق آبیاری، رژیم حرارتی و میزان مصرف مواد غذایی محدودیت های اصلی در راستای تولید موفق و رضایت بخش پنبه است . بعلت دوره محدود رشد لازم است که آب و کود نیتروژنه کافی در دوران غوزه دهی برای تولید و نگهداری حداکثر غوزه ، در دسترس گیاه قرار گیرد . در مراحل انتهایی رشد باید با اعمال کمبود آب و مواد غذایی، از رشد سبزینه ای گیاه جلوگیری کرده و موجب سقط غوزه هائی که زمان کافی برای رسیدن و باز شدن را ندارند، فراهم نمود . برای مناطق مرطوب آخرین مرحله تقسیط کود نیتروژنه در مرحله غنچه دهی کامل (Full Square) و برای مناطق خشک اواسط مرحله گل دهی پیشنهاد گردیده است در نقاط مختلف آریزونا اختلاف معنی داری بین عملکرد الیاف در تیمارهای مصرف کود نیتروژنه بر اساس توصیه کودی، دو برابر توصیه کودی، غلظت نیتروژن نیتراته در دمبرگ و خاک، با تیمار عدم مصرف کود نیتروژنه مشاهده ننموده و تیمار مصرف کود نیتروژنه بر اساس پایش گیاه در طول فصل رشد را پیشنهادگردیده است زود رس شدن پنبه در اثر استفاده از آبهای شور گزارش گردیده شده است اهداف این تحقیق تعیین رژیم مناسب آبیاری و میزان نیتروژن مورد نیاز پنبه به منظور افزایش عملکرد پنبه، صرفه جویی در مصرف آب و حفظ محیط زیست بود .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.