مطالعات موردی لخته سازی الکتریکی و مقایسه بین لخته سازی الکتریکی و لخته سازی شیمیایی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای گاز، تکنولوژی و توسعه
- کد COI اختصاصی: FGTDC01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1017
نویسندگان
دانشگاه جامع علمی کاربردی سرخس
چکیده
آب یک سرمایه ملی است، تا بیست سال پیش مهمترین سرمایه ملی کشور ها انرژی بود اما در آینده ای نه چندان دور آب را با نفت معاوضه خواهند کرد. کافی است که به این نکته توجه کنیم که برای انرژی، بجز نفت، جایگزین های نه چندان ارزان تر در دسترس بشر است اما جایگزینی برای آب فعلاً وجود ندارد و امروز تأکید بر صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی است. این تحقیق با هدف مطالعات موردی لخته سازی الکتریکی و مقایسه بین لخته سازی الکتریکی و لخته سازی شیمیایی انجام شد. در پژوهش حاضر نتایج حاکی از آن بود که در بین آزمایشهای انجام شده بیشترین حذف COD در ولتاژ 30 ولت و زمان ماند 3600 ثانیه و با استفاده از الکترود Al به میزان80 درصد بدست آمد که نشان دهنده کارایی بالای فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف COD از پساب مورد نظر می باشد. رسوبات الکتروکواگولاسیون از امکان خشک شدن و تجزیه حرارتی برخوردار است. خاکستر نهایی به دست آمده پس از احتراق را نیز میتوان با مخلوط مواد سمی مخلوط کرد و به این صورت از آن مجدداً برای تصفیه استفاده کرد. در این پژوهش راندمان روش الکتروکواگولاسیون در کاهش بار آلی پساب- ها مورد مطالعه و با روش لخته سازی شیمیایی مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان دهنده این بود که الکتروکواگولاسیون در حذف کدورت و بار آلی از لخته سازی شیمیایی مؤثرتر است. همچنین از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر می باشد.کلیدواژه ها
الکتروکواگولاسیون، هدایت الکتریکی، پساب، بار آلی، لخته سازیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر عملکرد فرآیند فعال سازی پرسولفات توسط کاتالیزورهای تک اتمی برای حذف آلاینده های آلی
- جایگزینی استفاده از انرژی زمین گرمایی به جای گرمکن موجود در ایستگاه تقلیل فشار گاز با شبیه سازی سه بعدی زمین مبدل
- بررسی حادثه و انفجار مخازن پتروشیمی خارک در اثر فشارهای احتمالی
- فتوکاتالیست ها ابزاری قدرتمند برای تصفیه و بازیابی منابع آبی
- محاسبه تخمین شکنندگی سنگ به وسیله روش های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.