مقایسه چند توالی زراعی تحت مدبریتهای زراعی مرسوم و حفاظتی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: RCASFT03_648
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
چکیده
به منظور بررسی پاسخ گندم رقم پارسی به چند توالی زراعی تحت دو نوع مدیریت زراعی مرسوم و حفاظتی در شرایط کرج، آزمایشی بصورت طرح کرتهای خرد شده (اسپلیت پلات) و در قالب بلوکهای کامل تصادفی و با سهتکرار در مزرعه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل دو تناوب زراعی ١ –گندم- ذرت- گندم و ٢ – گندم- شبدر برسیم- گندم بود که تحت دو مدیریتزراعی مرسوم و حفاظتی مورد بررسی قرار گرفتند. طبق نتایج به دست آمده اثر نوع مدیریت زراعی به غیر از ارتفاع بوته در بقیه صفات مورد آزمایش معنیدار نبود ولی اثر توالی زراعی روی ارتفاع بوتهدر سطح احتمال ١درصد و در مورد صفات وزن هزاردانه و عملکرد دانه در سطح احتمال ٥درصد معنیدار بود ودر مورد بقیه صفات تفاوت معنی - داری مشاهده نشد. اثر متقابل نظام زراعی در توالی زراعی نیز به غیر از وزن هزاردانه در سطح احتمال ١درصد و تعداد دانه در سنله در سطح احتمال ٥درصد، در بقیه صفات تفاوت معنیداری بین تیمارهانشان نداد. بر اساس مقایسه میانگینها بیشترین عملکرد دانه مربوط به نظام زراعی متعارف و توالی گندم- شبدر برسیم- گندم میباشدکلیدواژه ها
مدیریت زراعی، توالی زراعی، گندم، ذرت، شبدربرسیم، اجزای عملکردمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.