تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و گرده افشانی مصنوعی براجزای عملکرد وعملکرد بذر یونجه همدانی .Medicago sativa L) )
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: RCASFT03_644
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 434
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
معاونت سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری بروجرد
استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
پژوهشگرایستگاه تحقیقاتی بروجرد
چکیده
به منظور بررسی اثر غلظت های مختلف سایکوسلccc) وگرده افشانی مصنوعی بر اجزای عملکردو عملکرد بذر یونجه همدانی در مزارع دو منظوره (علوفه ای – بذری) ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد آزمایشی در سال ١٣٩٠ بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمار اصلی شامل گرده افشانی مصنوعی باکشیدن طناب طی ٢ مرحله با سطوح ٧٠ % گرده افشانی که این تیمار در مرحله % ١٠٠ گرده افشانی- تکرارشدو% ١٠٠ گرده افشانی وشاهد انجام شد و تیمار فرعی شامل غلظتهای مختلف هورمون سایکوسل شامل سطح (0-1/6-3/2-6/4 لیتر در هکتار به اجرا درآمد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثرگرده افشانی مصنوعی برصفات ارتفاع بوته تحت تاثیر تیمار هورمون در سطح % ۵ معنی دار شده است و در مورد صفت تعداد دانه در غلاف سطوح گرده افشانی مصنوعی وعامل هورمون در سطح % ۵ و اثر متقابل هورمون در گرده افشانی مصنوعی در سطح ١ معنی دار شده اند در این تحقیق کمترین میزان ارتفاع مربوط به سطح 6/4 لیتر در هکتار و در مورد صفت تعداد دانه در غلاف بیشترین مقدار در تیمار گرده افشانی مصنوعی در سطح% ٧٠+١٠٠%و سطح هورمون 6/4 لیتر در هکتار مشاهده شد.کلیدواژه ها
گرده افشانی مصنوعی، بذریونجه /سایکوسل ccc)مقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.