تعیین استراتژی های مناسب برای زیرساخت های حمل و نقل درون شهری و برون شهری (جاده ای)، در راستای دستیابی به سند چشم انداز توسعه کشور با استفاده از تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک پروژه ها
- کد COI اختصاصی: ICSPM02_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1150
نویسندگان
مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
کارشناس ارشد برنامه ریزی و مدیریت حمل و نقل- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
کارشناس ارشد برنامه ریزی و مدیریت حمل و نقل- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
این تحقیق سعی دارد با نگاهی استراتژیک به زیرساختهای درون شهری و برون شهری (جاده ای) در ایران، به شناسایی عوامل تأثیر گذار بر پیشبرد آنها در راستای دستیابی به سند چشم انداز توسعه ایران 1404 جهت عالی ترین سطوح تصمیم گیری بپردازد. در همین راستا یکی از روشهای تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT) به صورت توسعه یافته توسط محققین مورد استفاده و با تشکیل ماتریس های مربوط به شناخت نقاط قوت (S)، نقاط ضعف (W)، فرصت ها (O) و تهدیدها (T) ی ناشی از عوامل درونی و خارجی شناسایی شده پرداخته شد. سپس بر اساس ارزشگذاری عوامل تأثیر گذار با استفاده از تکمیل پرسشنامه توسط خبرگان، یک بار میزان اهمیت و بار دیگر میزان وقوع هر عامل مشخص و با استفاده از احتمال شرطی برای دو پیشامد مستقل، ضریب وزنی هر عامل و ماتریس توسعه یافته (SWOT)، مهمترین عوامل تأثیر گذار بر پیشبرد زیرساخت های حمل و نقل درون شهری و برون شهری (جاده ای) در ایران شناسایی و برای هر یک استراتژیهای WO, ST, SO و WT بر اساس اولویت تعریف گردید.کلیدواژه ها
زیرساخت های حمل و نقل، سند چشم انداز، تحلیل عوامل استراتژیکمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.