بررسی رابطه بین چرخه عمر شرکت و سیاست تقسیم سود شرکتهای عضو بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی بررسی راهکارهای ارتقاء مباحث مدیریت، حسابداری و مهندسی صنایع در سازمانها
- کد COI اختصاصی: IMIIMAIEO02_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3739
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری ،مدرس دانشگاه
کارشناس ارشد حسابداری ،مدرس دانشگاه
کارشناس ارشد حسابداری ،مدرس دانشگاه
چکیده
سیاست تقسیم سودیکی از بحث بر انگیز ترین مباحث مالی است. الگو های نظری متضاد که گاها فاقد پشتوانه قوی تجربی هستند، به دنبال توضیح سیاست های تقسیم سود شرکت می باشند. در نظریه های اقتصاد و مدیریت چرخه عمر شرکتها وموسسات به مراحلی تقسیم می شوند. موسسات و شرکتها با توجه به هر مرحله از حیات اقتصادی خود سیاست و خط مشی مشخصی را دنبال می کنند. این سیاست ها به گونه ایی در اطلاعات حسابداری شرکتها منعکس می شود به طور کلی، شرکت درمرحله رشد با فرصت های سرمایه گذاری فراوانی روبرو هستند، و تمایل به، پرداخت سود سهام پایین تری دارند. از سوی دیگر،شرکت ها در مرحله بلوغ با کمبود پروژه های سودآور برای سرمایه گذاری روبرو هستند، وتمایل به پرداخت سود سهام بالاتری دارند. بنابراین ، سیاست تقسیم سود شرکت به نظر می رسد تحت تاثیر چرخه زندگی خود قرار دارد. این تحقیق به بررسی رابطهبین چرخه عمر شرکت و سیاست تقسیم سود در بورس اوراق بهادار ایران می پردازد. جامعه آماری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در دوره زمانی 1388-1384 بوده است. برای آزمون فرضیه ها از معیار ضریب تعیین تعدیل شده آزمون رگرسیون استفاده گردید. نتایج نشان می دهد که چرخه عمر شرکت تاثیر مثبت و معنا داری بر سیاست تقسیم سود شرکت داردکلیدواژه ها
سیاست تقسیم سود، چرخه عمر شرکت، رگرسیون داده های ترکیبیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.