بررسی تاثیر توانمندسازهای مدیریت دانش بر فرایند مدیریت دانش: نتایج مطالعه ای موردی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی بررسی راهکارهای ارتقاء مباحث مدیریت، حسابداری و مهندسی صنایع در سازمانها
- کد COI اختصاصی: IMIIMAIEO02_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 748
نویسندگان
خراسان رضوی، تایباد، اداره کل گمرک دوغارون
چکیده
در تحقیق حاضر که هدف اصلی آن بررسی عوامل توانمندساز فرآیند مدیریت دانش در گمرکات استان خراسان رضوی می باشد؛ پنج عامل استراتژی سازمانی، رهبری و مدیریت، فرهنگ سازمانی، فناوری، ارزیابی و اندازه گیریدانش استخراج شده ازمدل ویلیام و بوکوویتز که م یتواند بر توانمندسازی فرآیند مدیریت دانش تأثیرگذار باشد، مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. جامعه آماری مورد نظر شامل 435 نفر از کارکنان گمرکات استان خراسانرضوی می باشد که با استفاده از نمونه گیری تصادفی و استفاده از روش های نمونه گیری 138 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردیدند. برای بررسی فرضیات تحقیق از آزمون های همبستگی اسپیرمن و تی با استفاده از نرم افزار SPSS 18 بهره گرفته شد. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که از میان پنج عامل و توانمند ساز مورد بحث، تنها عامل فنآوری مورد استفاده می تواند به عنوان یک محرک و توانمند ساز در مدیریت دانش درگمرکات خراسان رضوی تاثیر گذار باشد و چهار عامل دیگر در حال حاضر نمی توانند به عنوان محرک و توانمند ساز در موضوع مدیریت دانش عمل نمایند. همچنین، مشخص گردید که ارتباط معنی دار و مستقیمی بین فرآیند های مدیریت دانش (کسب و بدست آوردن، انتقال و مبادله، تثبیت و به کارگیری دانش ) و پنج عامل مورد بحث وجود داردکلیدواژه ها
فرایند مدیریت دانش، توانمندسازهای مدیریت دانشمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.