بررسی کیفیت قضاوت تهیه کنندگان گزارش حسابرسی برای جذب مشتری در حضور هیات مدیره قوی تر نسبت به هیات مدیره ی ضعیف تر (تاثیر شیوه حاکمیت شرکتی)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- کد COI اختصاصی: IECEUS01_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 865
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، لرستان، ایران
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
رمز موفیت یک شرکت در گروی هدایت مطلوب آن است به گونه ای که می توان گفت راز جاودانگی شرکتهای معروف و خوشنام در برخورداری آنها از یک هیات مدیره موثر و کارا نهفته است. هیات مدیره شرکت، قلب آن محسوب می شود پس باید همواره سالم و شاداب باشد و خوب تغذیه گردد. پژوهش حاضر مطالعه ای است، که با هدف بررسی کیفیت قضاوت تهیه کنندگان گزارش حسابرسی برای جذب مشتری در حضور هیات مدیره ی قوی تر نسبت به هیات مدیره ی ضعیف تر (تاثیر شیوه حاکمیت شرکتی) است. این تحقیق، یک تحقیق توصیفی – همبستگی و کاربردی بوده که مبتنی بر تحقیقات میدانی می باشد. جامعه آماری مورد بررسی در این پژوهش، شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و دوره مورد بررسی نیز سالهای 1380 تا 1388 می باشد که به طور متوالی 6 ماهه، صورتهای مالی تلفیقی ارائه داده اند. به منظور بررسی فرضیه فوق، از آزمون تی دو نمونه ایی استفاده گردید. نتایج نشان می دهد که داشتن هیات مدیره قوی سبب بهترشدن قضاوت حسابرسان در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار می شود و داشتن هیات مدیره ضعیف باعث قضاوت ضعیف تر حسابرسان می گردد.کلیدواژه ها
حاکمیت شرکتی، قضاوت حسابرسان، هیات مدیره، مشتریمقالات مرتبط جدید
- The Importance of Management in the Future Horizons of Policy Making, Decision Making and Planning of Organizations
- اثر محافظه کاری مشروط حسابداری، جریان نقد آزاد و درماندگی مالی بر ارزش شرکت
- The Role of Artificial Intelligence in Optimizing Marketing and Sales Processes in International Trade
- طراحی الگوی معماری تعهد بیمه ای در صنعت بیمه (مورد مطالعه: شرکت بیمه دی)
- نقش کلیدی مدیریت منابع انسانی سبز در ارتقاء عملکرد محیطی شهرداری از طریق تقویت فرهنگ سازمانی سبز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.