بررسی نقش اعتماد در پذیرش بانکداری اینترنتی در زمان تحریم، با استفاده از معادلات ساختاری (مطالعه موردی: شعبات بانک سرمایه تهران)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- کد COI اختصاصی: IECEUS01_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1147
نویسندگان
مدرس گروه مدیریت دانشگاه پیام نور
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش بازاریابی،
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
چکیده
تحریم های بین المللی تاثیرات منفی بسیاری در اقتصاد جامعه، خصوصا در روند رو به رشد بانک های کشور خواهد داشت. و پذیرش بانکداری اینترنتی در این دوران حساس نیازمند اعتماد بالای مشتریان به بانک ها می باشد. در دو دهه ی گذشته، محققان معتقد بودند که میزان سهولت کاربرد و مفید بودن، دو عامل تعیین کننده ی اصلی در پذیرش انواع سیستم های اطلاعاتی هستند. با این وجود، این اعتقاد نمی تواند به طور کامل رفتارکاربران را، در محیط های نوظهور، از جمله بانکداری اینترنتی در دوران تحریم تبیین کند. در این مطالعه، اعتماد به عنوان عامل مهم اثرگذار در دوران تحریم، بر پذیرش بانکداری اینترنتی معرفی شده است. بر این اساس ضمن مروری جامع بر متون موضوعی مربوطه، به منظور جمع آوری داده ها و اطلاعات از ابزار پرسش نامه، با ضریب پایایی 93% استفاده شده است. در این تحقیق جامعه آماری تمامی مشتریان شعبات خدمات بانکداری اینترنتی بانک سرمایه بوده و نمونه آماری با روش نمونه گیری تصادفی ساده 400 نفر بوده است. برای تجزیه و تحلیل و بررسی مدل مفهومی تحقیق از مدل معادلات ساختاری با نرم افزارهای مخصوص لیزرل استفاده شده است. نتایج این تحقیق عبارتند از: رابطه مثبت و معناداری میان متغیر وابسته اعتماد و متغیرهای مستقل سودمندی ادراک شده، نیت، نگرش مشتریان، سهولت استفاده از خدمات بانکداری اینترنتی توسط مشتریان بانک سرمایه وجود دارد.کلیدواژه ها
تحریم، اعتماد، تحریم، بانکداری اینترنتی، مدل پذیرش تکنولوژی، بانک سرمایهمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.