بررسی رابطه ی بین فرهنگ و اقتصاد مقاومتی با تکیه بر نقش رسانه ملی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- کد COI اختصاصی: IECEUS01_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4096
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
دستیابی به اقتصاد مقاومتی نیازمند بستر سازی و ایجاد شرایط و زمینه هایی است که اگر تحقق نیابد نمی توان امید داشت که اقتصاد مقاومتی در جامعه شکل گیرد. از مهمترین عواملی که اقتصاد مقاومتی بر بنیاد آن شکل می گیرد، بینش، نگرش و فرهنگ جامعه بوده که به عنوان موتور محرکه ی فعالیت های انسانی مطرح است. بنابراین به منظور دست یابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، ضروری است فرهنگ لازمه ی آن در جامعه ایجاد و نهادینه شود تا رفتارهای اقتصادی آحاد جامعه در این مسیر گام بردارند. در این میان می توان از رسانه ی ملی به عنوان موثرترین ابزار در جهت اقناع فرهنگ جامعه یاد کرد. پرداخت رسانه ی ملی به این موضوع مستلزم تعیین ماموریت، هدف گذاری صحیح، مشخص کردن استراتژی ها، سیاست گذاری متناسب با اهداف، برنامه ریزی جامع محتوایی، برنامه سازی مطلوب و مدیریت هوشمندانه و کارآمد است. از این رو در پژوهش حاضر، با استفاده از روش تحلیلی – توصیفی، به تبیین نقش فرهنگ جامعه در پیشبرد اقتصاد مقاومتی و مجرای اثرگذاری رسانه ی ملی در این مسیر پرداخته شده و پیشنهاداتی نیز به منظور عملکرد هرچه بهتر رسانه ی ملی ارائه می گردد.کلیدواژه ها
اقتصاد مقاومتی، الزامات، فرهنگ، رسانه ی ملی، تحلیلی - توصیفیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.