بررسی میزان نخاله های ساختمانی تولید شده در شهر بندرعباس
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: HESD02_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 938
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست دانشگاه آزاد اسسلامی واحد بندرعباس
چکیده
حجم روزافزون مواد و زباله های شهری به ویژه نخاله های حاصل از تخریب ساختمان ها و بافت های فرسوده شهری، مشکلات فراوانی را در شهرهای بزرگ به وجود آورده است. مشکلات زیست محیطی که در اثر دفع غیراصولی و غیرفنی این مصالح پدید آمده، توجه پژوهشگران را در راستای بازیافت این مواد به خود جلب کرده است. در این مطالعه به بررسی میزان تولید نخاله های ساختمانی در شهر بندرعباس پرداخته شده است. نخاله های ساختمانی عبارتند از هر نوع خاک، فضولات و مصالح مازاد که بر اثر عملیات ساختمانی و یا عمرانی نظیر تخریب، احداث، تعمیر ساختمان ها و یا حفاری معابر، لکه گیری، آسفالت، مرمت، جداول، جوی ها، پل ها و نظیر این ها بوجود می آید و باید به دور ریخته شود. برای بررسی میزان تولید نخاله های ساختمانی از طریق نمونه گیری از مناطق مختلف شهر بندرعباس اقدام شده است و میزان تولید این نخاله ها در مدت زمان شش ماه مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی نشان می دهد که برای حمل نخاله های ساختمانی از خودروهای خاور، نیسان، تک، ده چرخ، وانت استفاده می گردد. پس از بررسی میزان تولید نخاله های ساختمانی از مناطق مختلف شهر بندرعباس 9217 تن برآورد گردید. در پایان پیشنهاداتی جهت مدیریت نخاله های ساختمانی و کاهش اثرات زیست محیطی آنها ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
نخاله های ساختمانی، شهر بندرعباس، مشکلات زیست محیطیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.