مدیریت پسماند های ویژه (شناسایی، آنالیز، اندازه گیری و ارزیابی)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: HESD02_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 743
نویسندگان
کارشناس واحد تولید کارخانه تولید روی بندرعباس
چکیده
در دنیای امروز که بشریت تلاش زیادی برای رفا ه و آسایش خود در مقاطع مختلف زندگی می کند و سعی در راه اندازی صنایع داشته است چنانچه نتوانیم برنامه ریزی وکنترل صحیحی داشته باشیم. همین صنعت مخیل آسایش و آشفتگی زندگی ما خواهد شد. در این مقاله سعی شده تا هر چند کوتاه و مختصر اما تامل برانگیز راجع به ضایعات و پسماندهای ناشی از تولیدات صنعتی به ویژه در واحد صنعتی تولید روی بندرعباس که با درایت تحت کنترل در آمده است صحبت کنیم. شرکت تولید روی بندرعباس واقع در شهرک آلومینیوم المهدی و در مجاورت شرکت های آلومینیوم المهدی، فولاد و همچنین پالایشگاه بندرعباس در کلیومتر 18 اسکله شهید رجایی می باشد این شرکت از سال 1376 شروع به کار نموده و طی این مدت با توجه به محدودیت فضای کاری از همان آغاز به کار خودعلاوه بر مشکل فضا برای حجم عظیم پسماند تولید شده و کمبود مواد اولیه با عدم تداخل این پسماندها با محیط زیست و پراکندگی آنها مواجه بوده است. در این راستا شرکت تولید روی بندرعباس با توجه به اهمیت موضع و درنظرداشتن آنها همیشه سعی در به کارگیری روشهایی داشته است که بتواند با مشکلات موجود کمترین صدمه و آسیب را به محیط و اکوسیستم برساند. با برنامه ریزی و پیگیری های انجام شده در محیط کار توانسته ایم به نحو احسن راه کارهایی را به ثمر برسانیم که در این مقاله چکیده ای از آن را معرفی می نماییم. کاهش ضایعات مخصوصا با تمرکز به کاهش در مبدا قابل دستیابی است و از طریق تمیزکاری در محیط، تغییر دانش فنی و روشها، تغییر در مواد اولیه و محصولات وبازیافت ضایعات می توان مدیریت ضایعات را به نحو موثر انجام داد.کلیدواژه ها
بازیافت، پسماند، کارخانه رویمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.