بررسی روشهای جدید و بهبود یافته مهاجرت زنده ماشین های مجازی درمحاسبات ابری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات
  • کد COI اختصاصی: EIAICC02_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2005
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پروین احمدی دول امیری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل دانشکده فنی ومهندسی

فرامرز صافی اصفهانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل دانشکده فنی ومهندسی

حمید جزایری

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دانشکده کامپیوتر

چکیده

محاسبات ابری مدلی برای ارائه خدمات فناوری اطلاعات )شامل سخت افزار، نرم افزار، اطلاعات، و سایر منابع اشتراکی رایانشی(شبیه به سایر خدمات همگانی )آب، برق، گاز و تلفن( می باشد، که برای رسیدن به این هدف از بستر اینترنت به منظور ارائه سرویس به کاربراستفاده می کند. در واقع محاسبات ابری تکنولوژی جدید محاسبات توزیع شده است که مبتنی بر تکنولوژی مجازی سازی می باشد تکنولوژیمجازی سازی موجب کاهش هزینه ها )سخت افزار و نرم افزار(، عدم محدودیت مکانی و زمانی کاربر، راحتی در اشتراک گذاری منابع وغیره می شود. این تکنولوژی محیطی را فراهم می آورد که به صورت مجازی بوده و می توان گفت یک ماشین فیزیکی را با تمام حالات و داده های آن در قالب یک فایل منطقی ارائه می دهد. با توجه به این ویژگی، می توان ماشین ها را از مکانی به مکان دیگر منتقل کرد که این عمل انتقال، مهاجرتنام دارد. از جمله محیط های پرکاربرد این تکنیک مراکز داده ای هستند که میزان بار و حجم درخواست ها به صورت کاملاً پویا در حال تغییراستبهطور کلی از تکنیک مهاجرت برای اهدافی نظیر توازن و تقسیم بار، تحمل پذیری در برابر خطا، مدیریت انرژی، کاهش زمان پاسخ)بهبود دسترس پذیری( استفاده می شود. ما در این مقاله قصد داریم تا روشهای جدید و بهبود یافته تکنیک مهاجرت ماشین های مجازی را مورد بررسی قرار دهیم و سپس با بیان معیارهای ارزیابی موجود، هرکدام از تکنیک ها را از لحاظ میزان کارایی با یکدیگر مقایسه و ارزیابی نماییم

کلیدواژه ها

محاسبات ابری ، مهاجرت زنده ، مجازی سازی، ماشین مجازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.