سال انتشار: 1390
محل انتشار:
نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC09_209
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 442
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی مدل اجرائی و روند پیاده سازی طرح دورکاری در شرکت سهامی آب منطقه ای یزد
چکیده مقاله:
آئین نامه دورکاری (کاردر خانه) باهدف افزایش بهره وری، انعطاف کاری و کاهش حجم رفت آمد کارکنان دولت و اثرات جانبی آن به دستگاه های دولتی ابلاغ گردیده است. شرکت سهامی آب منطقه ای یزد با اعتقاد به مزایای قابل ملاحظه ای که اجرای صحیح این طرح به دنبال خواهد داشت سامانه ای را طراحی نموده است که بتوان این آئین نامه را به نحو احسن در شرکت ها و سازمانهای دولتی اجرا نمود. در این راستا پس از تعیین پست های سازمانی و شاخص های فردی مناسب برای دورکاری، پرسنل واجد شرایط را بر اساس کارسنجی و زمانسنجی صورت گرفته انتخاب و ابلاغ دورکاری روزهائی از هفته برای آنها صادر می گردد. برای اجرای هر جه بهتر طرح، زیرساخت های ارتباطی و اطلاعاتی از جمله خطوط تلفن داخلی، اینترنت پرسرعت، سیستم های اطلاعاتی قابل دسترس و قابل ا ستفاده از طریق وب فراهم گردیده است. مدیریت ارشد شرکت اعتقاد راسخ دارد که اجرای کامل طرح، مزایای متعددی از جمله بالا بردن سطح فناروی مورد استفاده در شرکت و به دنبال آن فراهم شدن امکان مدیریت از راه دور به جای مدیریت دیداری و تأکید بر کار مفید و اثر بخش به جای تأکید بر حضور در محل کار، استفاده از ابزارهای کنترلی ارزیابی میزان تحقق اهداف سازمانی به جای بازار کنترلی نظارت مستقیم بر عملکرد پرسنل، کاهش زمان های ترک کار پرسنل، حذف محدودیت جغرافیایی محل کار، کاهش هزینه ها و استفاده مناسب از نیروی کار را به دنبال خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
دورکاری ، شاخصها ، ارزیابی عملکرد ، زیرساخت ، عوامل تصمیم ساز ، عوامل اجرایی ، امنیت داده و اطلاعات ، آب منطقه ای یزد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRIMC09_209 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/241142/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:راعی، رضا و رحیمی نسب، محمدحسن،1390،طراحی مدل اجرائی و روند پیاده سازی طرح دورکاری در شرکت سهامی آب منطقه ای یزد،نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت،تهران،https://civilica.com/doc/241142
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، راعی، رضا؛ محمدحسن رحیمی نسب)
برای بار دوم به بعد: (1390، راعی؛ رحیمی نسب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی همکاریهای تحقیقات دانشگاهی در مراکز تحقیق و توسعه
- الگوی مدیریت عملکرد در سازمانهای تحقیق و توسعه ایران و چالشهای نوین فراروی
- تبیین مهارتهای مورد نیاز برای مدیران تحقیق و توسعه
- جهانی شدن واحدهای تحقیق و توسعه و تجربه شرکت های موفق
- سیاست گذاری مدیریت در بستر پروژه (کاربست یافته های تحقیقات در عمل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.