بررسی خواص رئولوژیکی بتن خودتراکم حاوی نانوسیلیس، نانوآهن و نانو مس
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
- کد COI اختصاصی: NCCICI05_163
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 562
نویسندگان
دانشیار گروه مهندسی عمران ،دانشگاه گیلان،دانشکده فنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه گیلان، دانشکده فنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه گیلان، دانشکده فنی
چکیده
بتن خودتراکم ازجمله عوامل مهم پیشرفت در تکنولوژی بتن به شمار میرود و در سالهای اخیراستفاده ازآن به میزان چشمگیری افزایشیافته است. روانی وکارایی بالاو همچنین عدم نیازبه هرگونه لرزاندن مکانیکی جهت تراکم، عامل اصلی محبوبیت این نوع بتن می باشد. اینخصوصیات، کاهش میزان صدای ناشی از لرزاندن بتن وکاهش استفاده ازنیروی انسانی درپی دارد. دراین مطالعه با جایگزینی بخشی ازسیمان توسط نانو ذرات هایی مانند نانوآهن، نانومس ونانوسیلیس دربتن خودتراکم و استفاده از پوزولان خاکستربادی به صورت ثابت در همه نمونه ها با انجام آزمایش های حالت تازه جریان اسلامپ، T50 ، قیف V و جعبه L خواص رئولوژیکی آنها بررسی و مقایسه می شود. در تمامی نمونهها نسبت آب به سیمان 0.38 در نظر گرفته شده است. نانو ذرات به دلیل تسریع شکل گیری ژل C-S-H سبب افزایش مقاومت نمونه ها می گردد. از طرفی نقش پرکنندگی نانو ذرات باعث کاهش اثرات مضر وجود حفرات در بتن می شود. درصدهای جایگزینی نانوسیلیس (3%، 4%، 5% و 7%)، نانومس (1%، 3%، 4% و 5%) و نانوآهن (1%، 2%، 3% و 4%) میباشد. در نهایت با توجه به آزمایش های حالت تازه و همچنین مقاومتهای فشاری 14، 7 و28 روزه نمونه ها، درصد جایگزینی وزنی بهینه هریک از نانو ذرات گزارش گردید و همانطور که ذکر شد انتظار میرود مقاومت فشاری نمونه ها با افزودن نانو ذرات افزایش یابد.کلیدواژه ها
بتن خودتراکم، حالت تازه، نانوسیلیس، نانو آهن، نانو مس، خاکستربادیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.