بهبود رفتار تیرهای تقویت شده در برش به روش WWS در مقایسه با روش EBR و NSM

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
  • کد COI اختصاصی: NCCICI05_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 685
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید صادقیان

دانشجوی کارشناسی ارشد سازهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

محسن اعتمادی عیدگاهی

استادیار دانشکدهی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

محسن ایزدی نیا

استادیار دانشکدهی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

تقویت و ترمیم سازه ها از موضوعات بسیار مهم در علم سازه محسوب میگردد و در این میان، تقویت تیرهای بتن آرمه از اهمیتویژه ای برخوردار است. تحقیقات انجام گرفته در زمینه ی تقویت تیرهای بتن آرمه همواره معطوف به تقویت این سازه ها درمقولهی خمش بوده است و تحقیقات در ترمیم و تقویت این اعضای سازهای در زمینه ی برش مقالات اندکی را شامل شده است.علت پیچدگی مکانیزم انتقال برش در تیرهای بتن آرمه، تعداد عوامل تاثیر گذار در این امر میباشد. در این پژوهش آزمایشگاهی تلاش شده است تاثیر تعداد لایهها و آرایش ورق تقویتی CFRP به روش EBR و NSM و WWS در شکل پذیری و رفتار بار - جابه جایی تیرهای تقویت شده بتنی در معرض شکست برشی مورد بررسی قرار گیرد و نتایج به دست آمده در هر دو مدل با یکدیگر مورد مقایسه قرار گیرد نتایج حاصل شده نشان داد که بهسازی برشی تیرها با روش WWS ظرفیت باربری و شکل پذیری این تیرها را به طور بسیار مطلوبی افزایش می دهد.

کلیدواژه ها

تقویت برشی، تیرهای بتن آرمه، ورقه های تقویتی CFRP، روش EBR، روش NSM، روش WWS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.