مروری بر متن کاوی و روش های آن

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش مشترک مهندسی کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: JCCEM01_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5167
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا فیضی درخشی

استادیاردانشگاه تبریز

شیما رشیدی

دانشجوی کارشناس ارشد

فاطمه محمودلو

دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده

رشد فزاینده پایگاه داده ها در زمینه های مختلف از فعالیت انسان باعث شده است که نیاز به ابزارهای قدرتمند جدید، برای تغییر دادن داده به دانش مفید، افزایش یابد. جهت برآوردن این نیاز، محققان به کاوش در زمینه های مختلف برای یافتن روش ها و ایده های مناسب پرداختند. متن کاوی یکی از زمینه های است که به دنبال استخراج اطلاعات مفید، از داده های متنی بدون ساختار، به وسیله شناسایی و اکتشاف الگوها می باشد. ایده اصلی متن کاوی، یافتن قطعات کوچک اطلاعات ازحجم زیاد داده های متنی، بدون نیاز به خواندن تمام آن است. در این مقاله با توجه به اهمیت این روش مختصراً به متن کاوی، زمینه های مرتبط با آن و برخی روش های رایج طبقه بندی و خوشه بندی پرداخته شده است. اگرچه بیان همه روش ها و کاربردها ممکن نیست، اما این مقاله می تواند دید کلی از متن کاوی را در ذهن خواننده ایجاد کرده و در صورت علاقه برای مطالعه بیشتر، فرد را به منابع مناسب هدایت کند.

کلیدواژه ها

بازیابی اطلاعات- خوشه بندی- طبقه بندی- متن کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.